מה זה אומר?מה לגבי מיטת רכבת?
אני אוהבת שלכל אחד יש מיטה זמינה שלא צריך לפתוח אם רוצים לנוח במשך היום. מיטת הקומתיים אצלנו מבוקשת מאד דווקא ע"י הגדולים. עם מדפים ליד ומנורת לילה זה הופך לאיזור פרטי מפנק.אשמח לשמוע את עצתכם,
מה כדאי מיטה נפתחת לשלוש,
או מיטת קומתיים + עוד מיטה נפתחת מתוך הקומתיים,
יש לציין שהדירה גבוהה,
כמו כן החדר יחסית גדול
תודה מראש,
אם לא מפריע לך מראה המיטת קומותיים, זה אכן עדיף לדעתי.אשמח לשמוע את עצתכם,
מה כדאי מיטה נפתחת לשלוש,
או מיטת קומתיים + עוד מיטה נפתחת מתוך הקומתיים,
יש לציין שהדירה גבוהה,
כמו כן החדר יחסית גדול
תודה מראש,
כן, כל מי שהיה בפנמיה קשה לו עם קמותייםאם לא מפריע לך מראה המיטת קומותיים, זה אכן עדיף לדעתי.
לי יש בחדר בנות מיטה שנפתחת לשלוש ועוד ספה שנפתחת על הרצפה לכל רוחב המיטות. תכלס, כשהבנות הולכות לישון א"א לזוז בחדר רק לקפוץ ממיטה למיטה ולהזהר על הראשים. (בעלי פשוט סלד ממיטת קומותיים)
אבל אני, כאחת שגדלתי במיטת קומותיים (היה לנו 2 כאלה בחדר), התרגלתי למראה וגם לקפיצות של לרדת ולעלות....
משהו כזה:מה זה אומר?
מיטה אחת מושחלת מתחת השניה לרוחב?
כן, כל מי שהיה בפנמיה קשה לו עם קמותיים
סליחה שאני סוטה מהאשכול - כאלו קטנות ולא מעירות לך אחת את השנייה בלילה????ואני רוצה כבר להכניס את בת השנה לחדר שלהם,
האמת נראה טוב,משהו כזה:
![]()
AY רהיטים אונליין: ריהוט הבית בהתאמה אישית אונליין
AY רהיטים אונליין מזמינים אתכם לעצב ולהזמין רהיטים ייחודיים בהתאמה אישית לבית בקלות!ay-f.net
העליונה יותר נמוכה מקומתיים רגילה, ואחת מהן קצת יותר קצרה ממיטה רגילה.
יש גם כאלו שמשלבים 3 מיטות (במקום הארון, עוד מיטה לרוחב).
לא ממליצה בכלל, זה נכנס בדיוק לאותו חדר ולאותה דירה, מקובע עד 120 בהשוואה למיטה/ארון שניתן לשנות כיוון, להוציא מיטות/למכור בנפרד, לא סתם רואים אותם הרבה למכירה, אין לזה יתרון של ניצול מקום, ניתן להשיג אותו דבר עם מיטה משולשת/קומותיים+ארוןמה לגבי מיטת רכבת?
אם התקציב מרשה, תקנו עוד מיטה, מיטת רביעיה/קומותיים+2 נשלפים, תמיד תשמחו אם אפשרות לעוד ילד/אורח וכו
לא ממליצה בכלל, זה נכנס בדיוק לאותו חדר ולאותה דירה, מקובע עד 120 בהשוואה למיטה/ארון שניתן לשנות כיוון, להוציא מיטות/למכור בנפרד, לא סתם רואים אותם הרבה למכירה, אין לזה יתרון של ניצול מקום, ניתן להשיג אותו דבר עם מיטה משולשת/קומותיים+ארון
המעלה היחידה הוא שאין לו את המראה וההרגשה שהרבה לא אוהבים של מיטת קומותיים
אולי תעלי סקיצה של החדר?
גם ככה הם מתעוררות מהבכיות גם כשהם בחדרים נפרדיםסליחה שאני סוטה מהאשכול - כאלו קטנות ולא מעירות לך אחת את השנייה בלילה????
הצחקת אותי, כמה נכון בשביל הדמיון שלי שהמצב בשליטה, אני משאירה אותן ככה..גם ככה הם מתעוררות מהבכיות גם כשהם בחדרים נפרדים
כמובן שסדר הריהוט יוכל להיות שונהאם התקציב מרשה, תקנו עוד מיטה, מיטת רביעיה/קומותיים+2 נשלפים, תמיד תשמחו אם אפשרות לעוד ילד/אורח וכו
לא ממליצה בכלל, זה נכנס בדיוק לאותו חדר ולאותה דירה, מקובע עד 120 בהשוואה למיטה/ארון שניתן לשנות כיוון, להוציא מיטות/למכור בנפרד, לא סתם רואים אותם הרבה למכירה, אין לזה יתרון של ניצול מקום, ניתן להשיג אותו דבר עם מיטה משולשת/קומותיים+ארון
המעלה היחידה הוא שאין לו את המראה וההרגשה שהרבה לא אוהבים של מיטת קומותיים
אולי תעלי סקיצה של החדר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים