דרוש מידע מיילים של אנשי ציבור

• הוסף לסימניות
מי שיש לו מייל ישיר של אייכלר, דרעי, מבקר המדינה, ליצמן,שיתן לי בבקשה
רוצה לזעזע את הקופת חולים שלי,
העוולות שלהם זועקות!!!
לא מפסקים לטרטר, ואין לי מייל שלהם, לא מקום לתלונות, אשמח לעזרה ממי שיכול, למי פונים בכזה מצב, ???
במשרד הבריאות טוענים שזה ענין של תחרות!!!

• הוסף לסימניות
מי שיש לו מייל ישיר של אייכלר, דרעי, מבקר המדינה, ליצמן,שיתן לי בבקשה
רוצה לזעזע את הקופת חולים שלי,
העוולות שלהם זועקות!!!
לא מפסקים לטרטר, ואין לי מייל שלהם, לא מקום לתלונות, אשמח לעזרה ממי שיכול, למי פונים בכזה מצב, ???
במשרד הבריאות טוענים שזה ענין של תחרות!!!
ניסיתם את המתאמי קשרי קהילה ?

• הוסף לסימניות
תוכלי לתת לי את מבקר המדינה?
לשכת מבקר המדינה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נציב תלונות הציבור <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אפש גם להגיש תלונה בטופס מקוון בקישור הזה

• הוסף לסימניות
מתוך: כל זכות https://www.kolzchut.org.il/he/הגשת_תלונה_לקופת_חולים
הגשת תלונה לקופת חולים(זכות)

הקדמה:

מבוטח אשר זכויותיו הרפואיות הופרו זכאי להגיש תלונה לגוף המטפל בתלונות של קופת החולים אליה הוא משתייך

ניתן להתלונן על השירות שניתן על-ידי הקופה, יחס הצוות המטפל, אי קבלת טיפול מסוים ועוד

אם פניית המבוטח לא נענתה או שהטיפול בה התעכב, ניתן לפנות לנציבות קבילות הציבור במשרד הבריאות

סעיף 26(א)(1) לחוק ביטוח בריאות ממלכתי מחייב את קופות החולים לקבוע בתקנון דרכים להגשת תלונות, בירורן וסדרים לתיקון ליקויים שנתגלו. במסגרת זו מינתה כל קופת חולים גוף אחראי לטיפול בתלונות מבוטחים.

• ניתן להתלונן על הנושאים הבאים:
    • השירות במרפאה.
    • יחס בלתי הולם של הצוות המטפל.
    • פגמים וליקויים אשר נתגלו בהליך של מתן הטיפול.
    • תלונות לגבי אי אישור טיפול או שירות הנכללים לטענת המבוטח בסל שירותי הבריאות.
  • על הממונה לקבילות הציבור בקופה לברר את התלונה, להמליץ לקופה על אופן הטיפול בתלונה ולהשיב לפונה תשובה מנומקת לגבי ההחלטה בתלונה.

מי זכאי?
  • כל מבוטח בקופת החולים.

תהליך מימוש הזכות
  • על המבוטח לנסח מכתב מפורט, המתאר את כלל פרטי האירוע ופרטים מזהים של הצוותים שהיו מעורבים באירוע או בסירוב למתן השירות. למכתב יש לצרף את כל המסמכים הרלוונטיים לפנייה.
  • את המכתב ניתן לשלוח בדואר למחלקה לפניות הציבור/לממונה על קבילות הציבור של הקופה. בחלק מהקופות ניתן לפנות גם באמצעות אתר האינטרנט של קופת החולים.
  • פרטי ההתקשרות של הקופות השונות:
    1. שירותי בריאות כללית - ממונים לפניות הציבור במחוזות ובבתי החולים (ניתן לערער על תשובתם בנציבות פניות הציבור בהנהלה הראשית).
    2. מכבי שירותי בריאות-נציבות פניות הציבור, ניתן להגיש תלונה דרך האתר.
    3. קופת חולים לאומית-פניות הציבור, ניתן להגיש תלונה דרך האתר.
    4. קופת חולים מאוחדת - פניות הציבור.

• הוסף לסימניות
בעבר היה סיפור לא פשוט לעבור מקופה לקופה היום המצב מאוד מאוד פשוט אם יש לך כרטיס אשראי אפי' בלי לצאת מהבית כל הרצף הביטוחי נשמר והקופה מחויבת לתת את כל החומר הרפואי על גבי דיסק... רוב מתאמי הקשרי קהילה לא יכולים לעזור הרבה אלא אם הם העבירו אותך לקופה.... חבל לבזבז כח וזמן. עוברים קופה ומקסימום חוזרים תמיד יקבלו אותך בשמחה....
לתוספת מידע: כללית הקופה הגדולה ביותר, מכבי העשירה ביותר ולאומית הקטנה מבין כולם. בכל הקופות יש מקומות שהם טובים ויש באותו עיר אבל בשכונה אחרת סניף "גרוע" לפעמים כדאי ללכת לסניף אחר ולא להאמין שזה אותו קופה..... בהצלחה והרבה בריאות ונחת

• הוסף לסימניות
בכל עיר אמורה להיות קופה מובילה, כאן אין!!! אין מספיק תחרות, והקופה שבה אני נמצאת בוכה שאין לה כסף....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה