דרוש מידע מיילים של אנשי ציבור

• הוסף לסימניות
בכל עיר אמורה להיות קופה מובילה, כאן אין!!! אין מספיק תחרות, והקופה שבה אני נמצאת בוכה שאין לה כסף....
הם מבקשים מהלקוחות הלואות או שזה עדיין לא הגיע לכזה מצב???
בכל מקרה מידיעה אין קופה שאין לה ואין קופה שממהרת לשלם.....

• הוסף לסימניות
כשמשלמים למכבי טבעי או מכבי דנט בתשלום מראש את כל הטיפולים שנה קדימה, זה הלוואה לכל דבר ועניין. חוסך להם הרבה כסף על תשלומי אשראי.

• הוסף לסימניות
למה שיבקשו הלואות, אולי שאני יבקש מהם....
כתבתי "בהומור שחור" שהם בוכים שאין להם כסף אולי גם יבקשו הלואה.... אבל אני מבין את הכעס כשהקופה מערימה קשיים. בירוקרטיה בלע"ז

• הוסף לסימניות
אדרבא, תן בבקשה מיילים של אנשי ציבור שיכולים לעזור בצורה מהירה, אולי כמה כתובות שמאוגדים בקישור אחד, במקום לשלוח מייל אחד אחד..
מה הבעיה לכתוב בכותרת:
"יש לי בעיה עם קופת החולים - אני צריכה את עזרתכם"
או משהו דומה?

• תודה
Reactions: A F
  • הוסף לסימניות
גם אני קיטרתי שנים.. עד שהבנתי שזה לא חתונה קתולית
עברתי קופה ואני מאוד מרוצה!

• הוסף לסימניות
גם אני קיטרתי שנים.. עד שהבנתי שזה לא חתונה קתולית
עברתי קופה ואני מאוד מרוצה!
כרגע אין לי אפשרות, לעבור גם אני בדקתי את זה!!! כרגע קופה אחת מנסה לרדוף אחרי... נראה אם יאשרו לי, עוברת בל" נ

• הוסף לסימניות
דרוש לי כתובות מייל של החכי"ם של יהדות התורה אשמח שישלחו לי אותם למייל 6343118;)gmail.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה