דרוש מידע מימוש ביטוח סיעודי - אשמח לקבל טיפים

• הוסף לסימניות
אני מנסה לממש ביטוח סיעודי עבור זוג מבוגרים, האחד נעזר בהרבה פרמטרים אבל לא בדיוק כמו שהביטוח דורש והשניה על גבול הדמנציה אולי לא ממש מאובחנת.

איך הכי נכון לעבוד מול חברת הביטוח?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מנסה לממש ביטוח סיעודי עבור זוג מבוגרים, האחד נעזר בהרבה פרמטרים אבל לא בדיוק כמו שהביטוח דורש והשניה על גבול הדמנציה אולי לא ממש מאובחנת.

איך הכי נכון לעבוד מול חברת הביטוח?

תודה רבה
לא בא לייעץ בנושא כי אני לא מכיר אותו
אבל 'תפס' אותי המילים לא ממש מאובחנת

לכאורה הדבר הראשוני שכדאי זה תיעוד בשביל שיהיה עם מה להגיש תביעה
וזאת כמובן בנוסף לכך שאם מדובר בתחילת דמנציה ככל שהיא תטופל יותר מוקדם
יש סיכוי לפחות לעכב את ההתפתחות ורק בשביל זה כדאי לעשות אבחון

• הוסף לסימניות
יש קריטריונים ומבחנים מאד נוקשים להגדרת אדם כסיעודי
ואפילו אם עומדים בכולם, חברת הביטוח מוציאה את הנשמה עד שהיא נותנת
מתוך הבנה שכמה שהם ידחו הם ירויחו... סיעודי בגיל הזה לרוב לא חי לנצח.
כך שצריך אורך נשימה והרבה פעמים גם עו"ד למאבק משפטי.

אם לא עומדים בקריטריונים זה כמעט בלתי אפשרי.
כל זאת בהנחה שמדובר על ביטוח סיעודי של הקופה.
אם במקרה יש להם ביטוח ביעודי פרטי זה קל יותר. שווה לבדוק את הפוליסה.

• הוסף לסימניות
הגשתם מסמכים לקבלת חוק סיעוד מול הביטוח לאומי?

• הוסף לסימניות
היי
גם אני כרגע באותו מצב
מנסה לממש ביטוח סיעודי עבור אבא שלי.

התייעצתי עם עורך דין שזה התחום שלו,
גם הוא כמובן אמר לי,
שזה כמעט בלתי אפשרי לבד וכו' וכו'
הוא רצה 12% מהתשלום החודשי למשך שנה.

במשפחה לא רצו לשלם,
והגשתי לבד.
די טרי, מחכה להכרעה.

אשמח להחליף טיפים.

• הוסף לסימניות
מקצת נסיון בתחום (עבודה בחברת ביטוח)
אם האדם לא ממש בקריטריונים כמעט בלתי מצוי לקבל וגם עו"ד לא ישנה את המצב
חברות הביטוח לא ממהרות להכיר במצב סיעודי, כי זה מחייב אותן בתשלום מכובד למספר שנים
בתור הצד שתובע- תאספו כל פיסת מסמך וכל תיעוד שיש למגבלה/ מחלה של המבקש
ותתאזרו בסבלנות לעבודה מול חברת הביטוח.
הכרה במצב דמנטי- זה תהליך שלוקח זמן וכפי שנאמר לעשות את זה מה שיותר מהר- לטובת המבקש.
אם יש את התנאים למצב סיעודי- חבל על התשלום לעו"ד. הוא לא יוציא יותר מהמקסימום שתוכלו לקבל בהגשה עצמאית, ויאכל לכם נתח מהקצבה.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה