באגטוסט בבני ברק עושים משלוחים לפ"ת.מחפשת חנויות שמקבלות סיבוס
ועושות משלוחים לפ"ת
מתעניינת,יצרתי שובר באתר תנביס. קנינו עם זה משהו בשופרסל. החזרנו. הלכנו עם הזיכוי ליש חסד וקנינו בו.....
לא ניסיתי לאחרונה..מתעניינת,
עדיין עובד?
תבדקי ב"כל הקפואים" ב"ב, 03-6196874מחפשת חנויות שמקבלות סיבוס
ועושות משלוחים לפ"ת
רשמית- איןלפי מה שידוע לי בעובדי מדינה אין בכלל צבירה
אם מישהו יודע משהו אחר אשמח מאוד לשמוע
תן ביס נותנים לצבור בעצמם מחודש לחודש (הסכום שנצבר לא יהיה זמין בכרטיס אלא רק בהזמנות אתר/אפליקציה)תן ביס
לא אצל כל העסיקים האופציה הזו פתוחהתן ביס נותנים לצבור בעצמם מחודש לחודש (הסכום שנצבר לא יהיה זמין בכרטיס אלא רק בהזמנות אתר/אפליקציה)
אצלי המעסיק לא מגביל יומית, אולי אצל מעסיקים שמגבילים זה עובד אחרת.
אפשר לשלם בוולט עם סיבוס. כנשאר לי תקציב לקראת סוף החודש (למשל עכשיו) אני פשוט קונה גיפט קארדים של וולט וטוען את התקציב שלו. ואז יש מלא מקומות שאפשר לשלם בהם עם וולט בירושלים ובכל מקום.היי, מקפיצה את הנושא..
מישהו מכיר מסעדות בשריות בירושלים שצוברות תן ביס או סיבוס?
או רעיונות איפה אפשר לצבור?
תודה מראש.
בתן ביס או סיבוס?ועכשיו עם הקרדיט, אפשר להטעין בקרדיט וכו כמה זמן לקנות תו של 200 שח במקום מלא תוחם נמוכים
גם ברמי לוי בשכונה, כנ"לשימו לב לעוד משהו חדש-
אפשר להזמין תווים גם לקרפור
ועכשיו עם הקרדיט, אפשר להטעין בקרדיט וכו כמה זמן לקנות תו של 200 שח במקום מלא תוחם נמוכים
לא מופיע באתר של תן ביסבלת"ק
אפשר לקנות עם תן ביס, גם בשפע ברכת ה'.
אני קניתי בסניף שלהם במודיעין עילית לפני שבועייםלא מופיע באתר של תן ביס
אתם בטוחים שאפשר ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים