מימוש וצבירת תן ביס יומי

• הוסף לסימניות
מחפשת חנויות שמקבלות סיבוס
ועושות משלוחים לפ"ת

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי בעובדי מדינה אין בכלל צבירה
אם מישהו יודע משהו אחר אשמח מאוד לשמוע

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי בעובדי מדינה אין בכלל צבירה
אם מישהו יודע משהו אחר אשמח מאוד לשמוע
רשמית- אין
מעשית- את יכולה להתקשר לבית העסק ולשאול אם הם צוברים ואם כן לצבור אצלם ולרשום בהערות "לצבירה"
למשל בקצפת יש צבירה.

• הוסף לסימניות
יש כאן עובדי עיריה? (ב''ב)
זכאים לתן ביס?

• הוסף לסימניות
עצומה להוספת יש חסד לתן ביס:

• הוסף לסימניות
היי, מקפיצה את הנושא..

מישהו מכיר מסעדות בשריות בירושלים שצוברות תן ביס או סיבוס?

או רעיונות איפה אפשר לצבור?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תן ביס נותנים לצבור בעצמם מחודש לחודש (הסכום שנצבר לא יהיה זמין בכרטיס אלא רק בהזמנות אתר/אפליקציה)
אצלי המעסיק לא מגביל יומית, אולי אצל מעסיקים שמגבילים זה עובד אחרת.

• הוסף לסימניות
תן ביס נותנים לצבור בעצמם מחודש לחודש (הסכום שנצבר לא יהיה זמין בכרטיס אלא רק בהזמנות אתר/אפליקציה)
אצלי המעסיק לא מגביל יומית, אולי אצל מעסיקים שמגבילים זה עובד אחרת.
לא אצל כל העסיקים האופציה הזו פתוחה

• הוסף לסימניות
היי, מקפיצה את הנושא..

מישהו מכיר מסעדות בשריות בירושלים שצוברות תן ביס או סיבוס?

או רעיונות איפה אפשר לצבור?

תודה מראש.
אפשר לשלם בוולט עם סיבוס. כנשאר לי תקציב לקראת סוף החודש (למשל עכשיו) אני פשוט קונה גיפט קארדים של וולט וטוען את התקציב שלו. ואז יש מלא מקומות שאפשר לשלם בהם עם וולט בירושלים ובכל מקום.
זה אמנם קצת מסורבל כי צריך לעשות pick up ולתאם מראש עם המסעדה את הסכום (אא"כ יש טלפון עם וולט מותקן ואפשר לעשות את זה במקום) אבל אני עושה את זה כל הזמן בשלל מקומות ומקבלים את זה באהבה. כסף זה כסף.

בחנוכה לא אכלתי בכלל במשרדים אז רק צברתי וולטים ותראו כמה נשאר אחרי שעוד הזמנתי סופגניות ב- 100. בחודש טוב נשאר לי איזה 200 ש"ח לצבור וככה כמה חודשים ויוצאים למסעדה בכיף על חשבון הברון. (לא באמת כי משלמים שווי מס אבל עדיין - זה כיף!)
1738046752825.png

• הוסף לסימניות
שימו לב לעוד משהו חדש-
אפשר להזמין תווים גם לקרפור
ועכשיו עם הקרדיט, אפשר להטעין בקרדיט וכו כמה זמן לקנות תו של 200 שח במקום מלא תוחם נמוכים

• הוסף לסימניות
עובדי מדינה יכולים לקנות במעיין 2000 עם כרטיס גודי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה