דרוש מידע מימוש זכויות- "בשבילך" מומלץ?

• הוסף לסימניות
היות שיש הרבה חברות למימוש זכויות שעושות מלאכתן רמיה,
אבקש מאד למי שיש לו מידע אמין האם החברה "בשבילך" היא חברה מומלצת לענין?
אם אי מי מכיר מנסיון, זה יועיל עוד יותר.

תודה רבה, תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא רק זה.
תבדוק מה יקרה אם בסוף לא תשתמש איתם
או שאחרי שתלך דרכם תפנה שוב לבד אם יש לך איתם חתונה קתולית
אם אתה חותם להם על הגישה ונתינת הסיסמא שלך.
ועוד כל מיני מרעין בישין ששותלים חברות הגנבים למיניהם.

• הוסף לסימניות
היות שיש הרבה חברות למימוש זכויות שעושות מלאכתן רמיה,
אבקש מאד למי שיש לו מידע אמין האם החברה "בשבילך" היא חברה מומלצת לענין?
אם אי מי מכיר מנסיון, זה יועיל עוד יותר.
ההמלצה שלי שתעשי את לבד
להתייעץ הרבה עם אנשים בדומה לבעיה שלך
חבל על הכסף...

• הוסף לסימניות
ידיד קרוב שנצרך לכך, טען שניתן להסתדר עם הלשכה לפניות הציבור של דגה"ת (גולדנטל) ויד מכוונת (מטעם ביטוח לאומי), ולחסוך את הקופון שהחברות גוזרות על חשבון הזכאים.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לממש את הזכות שלי להגיש תביעה לביטוח לאומי עבור קצבה המגיעה לי לפי החוק. אך אינני יודעת לאיזה חברה לפנות. האם דרך עזר מציון. אף שזה חינמי עד כמה הם מכינים לוועדה רפואיות באופן טוב? או *****? שהחוזה שלהם קשוח מאוד, ראיתי שלמרות התשלום יש באחד מהם שאני פוטר אותם מהסודיות וכך כתבו " 'הריני משחרר ופוטר אתכם מחובת השמירה על סודיותי הרפואית או כל סודיות אחרת בענייני ומוותר בזה על כל טענה בקשר לסודיותי הרפואית או אחרת, בלי יוצא מן הכלל ולא תהיה לי אליכם על טענה או תביעה מכל סוג שהו בקשר עם מסירת מידע כאמור'. ובחברת 'קל זכות' לא מוכנים להראות את החוזה עד שהם יראו מסמכים. אני מחפשת כאלו שיתאמצו בהכל עבורי, הן בשמיעת כל התוכן שיש לי ולמצות מזה את המקסימום, והגשת הטפסים, והכנה נכונה עבור הוועדה.

• הוסף לסימניות
אני אישית עבדתי לבד ללא כל חברה
מול הביטוח הלאומי
והצלחתי להוציא הרבה יותר ממה שהחברות טענו לי שהם יכולים להוציא עבורי
מי שיחקור לבדו לעומק לדעתי יכול להוציא הכי הרבה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לממש את הזכות שלי להגיש תביעה לביטוח לאומי עבור קצבה המגיעה לי לפי החוק. אך אינני יודעת לאיזה חברה לפנות. האם דרך עזר מציון. אף שזה חינמי עד כמה הם מכינים לוועדה רפואיות באופן טוב? או *****? שהחוזה שלהם קשוח מאוד, ראיתי שלמרות התשלום יש באחד מהם שאני פוטר אותם מהסודיות וכך כתבו " 'הריני משחרר ופוטר אתכם מחובת השמירה על סודיותי הרפואית או כל סודיות אחרת בענייני ומוותר בזה על כל טענה בקשר לסודיותי הרפואית או אחרת, בלי יוצא מן הכלל ולא תהיה לי אליכם על טענה או תביעה מכל סוג שהו בקשר עם מסירת מידע כאמור'. ובחברת 'קל זכות' לא מוכנים להראות את החוזה עד שהם יראו מסמכים. אני מחפשת כאלו שיתאמצו בהכל עבורי, הן בשמיעת כל התוכן שיש לי ולמצות מזה את המקסימום, והגשת הטפסים, והכנה נכונה עבור הוועדה.
תנסי "תוצאות בשבילך" בבני ברק 03-8001500

• הוסף לסימניות
אני אישית עבדתי לבד ללא כל חברה
מול הביטוח הלאומי
והצלחתי להוציא הרבה יותר ממה שהחברות טענו לי שהם יכולים להוציא עבורי
מי שיחקור לבדו לעומק לדעתי יכול להוציא הכי הרבה
האם תוכל בבקשה לתת לי כיוון ? זה מאוד יסייע לי

• הוסף לסימניות
אם התיק חזק- בכלל לא בטוח שצריך ליווי.
כדאי לקרוא על זה כדי להבין

• הוסף לסימניות
אם התיק חזק- בכלל לא בטוח שצריך ליווי.
כדאי לקרוא על זה כדי להבין
זה מאוד משתנה מוועדה לוועדה ,
יש מקומות שזה מצליח גם ללא ליווי מקצועי ,
ויש את הרופאים האלו שאם אתה לא מגיע חצי מת ... אין לך סיכוי .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה