ראינו חוזה שלהם.אנחנו לא השתמשנו בשום חברה
אבל המלצה ראשונה
בקשו את החוזה.
מנסיון שלנו היו מצוייניםאשמח בדחיפות למידע על החברה הנ"ל - תוצאות בשבילך
תודה!
ההמלצה שלי שתעשי את לבדהיות שיש הרבה חברות למימוש זכויות שעושות מלאכתן רמיה,
אבקש מאד למי שיש לו מידע אמין האם החברה "בשבילך" היא חברה מומלצת לענין?
אם אי מי מכיר מנסיון, זה יועיל עוד יותר.
תנסי "תוצאות בשבילך" בבני ברק 03-8001500אני רוצה לממש את הזכות שלי להגיש תביעה לביטוח לאומי עבור קצבה המגיעה לי לפי החוק. אך אינני יודעת לאיזה חברה לפנות. האם דרך עזר מציון. אף שזה חינמי עד כמה הם מכינים לוועדה רפואיות באופן טוב? או *****? שהחוזה שלהם קשוח מאוד, ראיתי שלמרות התשלום יש באחד מהם שאני פוטר אותם מהסודיות וכך כתבו " 'הריני משחרר ופוטר אתכם מחובת השמירה על סודיותי הרפואית או כל סודיות אחרת בענייני ומוותר בזה על כל טענה בקשר לסודיותי הרפואית או אחרת, בלי יוצא מן הכלל ולא תהיה לי אליכם על טענה או תביעה מכל סוג שהו בקשר עם מסירת מידע כאמור'. ובחברת 'קל זכות' לא מוכנים להראות את החוזה עד שהם יראו מסמכים. אני מחפשת כאלו שיתאמצו בהכל עבורי, הן בשמיעת כל התוכן שיש לי ולמצות מזה את המקסימום, והגשת הטפסים, והכנה נכונה עבור הוועדה.
האם תוכל בבקשה לתת לי כיוון ? זה מאוד יסייע ליאני אישית עבדתי לבד ללא כל חברה
מול הביטוח הלאומי
והצלחתי להוציא הרבה יותר ממה שהחברות טענו לי שהם יכולים להוציא עבורי
מי שיחקור לבדו לעומק לדעתי יכול להוציא הכי הרבה
אם התיק חזק- בכלל לא בטוח שצריך ליווי.אני רוצה לממש את הזכות שלי להגיש תביעה לביטוח לאומי עבור קצבה המגיעה לי לפי החוק. אך אינני יודעת לאיזה חברה לפנות. האם דרך עזר מציון. אף שזה חינמי עד כמה הם מכינים לוועדה רפואיות באופן טוב? או *****? שהחוזה שלהם קשוח מאוד, ראיתי שלמרות התשלום יש באחד מהם שאני פוטר אותם מהסודיות וכך כתבו " 'הריני משחרר ופוטר אתכם מחובת השמירה על סודיותי הרפואית או כל סודיות אחרת בענייני ומוותר בזה על כל טענה בקשר לסודיותי הרפואית או אחרת, בלי יוצא מן הכלל ולא תהיה לי אליכם על טענה או תביעה מכל סוג שהו בקשר עם מסירת מידע כאמור'. ובחברת 'קל זכות' לא מוכנים להראות את החוזה עד שהם יראו מסמכים. אני מחפשת כאלו שיתאמצו בהכל עבורי, הן בשמיעת כל התוכן שיש לי ולמצות מזה את המקסימום, והגשת הטפסים, והכנה נכונה עבור הוועדה.
זה מאוד משתנה מוועדה לוועדה ,אם התיק חזק- בכלל לא בטוח שצריך ליווי.
כדאי לקרוא על זה כדי להבין
השאלה איך התיק מבחינת מסמכיםזה מאוד משתנה מוועדה לוועדה ,
יש מקומות שזה מצליח גם ללא ליווי מקצועי ,
ויש את הרופאים האלו שאם אתה לא מגיע חצי מת ... אין לך סיכוי .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים