מאפים מיקסר מומלץ ללישת 2 קילו בצק

• הוסף לסימניות
גם אני עם בוש,
הפרשת חלה בברכה,
מקמח כוסמין 80,
כבר 10 שנים,
ממליצה מאד.
אשמח לדעת האם את משתמשת בקערת נירוסטה, שהערבול מלמטה או בקערה הרגילה? וכן האם הכוונה שלך היא שאת עושה 2.250 ק"ג קמח בפעם אחת?
יש לי את הבוש הזה רק עם הקערה הפלסטיק והוא עובד קשה
שוקלת לרכוש את קערת הנירוסטה, לכן שואלת

• הוסף לסימניות
בקערת הפלסטיק הרגילה,
סוגרת עם המכסים למניעת גלישת החומרים (וזה קורה לפעמים)
ומערבלת לאט, על הכי נמוך משהו כמו 20 דק',
יוצא מעולה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיקסר של דאבו פצצה!!!
עושה 2 קילו פצצה בלי שהמיקסר מתחיל לרקוד 😜
נכון!
המיקסרים של דאבו חזקים
המיקסר שלי עובד על בסיס יומי
2.25 קילו קמח בבצק של חלות - בלי בעיה
לא צריך לשמור שהמיקסר לא יפול לכיור....
הוא גם שקט וזה מעלה עצומה מבחינתי...

• הוסף לסימניות
דאבו פרו
DSM5740
יש דגמים כבר יותר מתקדמים,
כשאני קניתי זה היה המכני הכי טוב
(אגב בחנות שקניתי אמרו לי שלא מומלץ לקנות את הדיגיטלי, כי יש בו יותר תקלות...)

• הוסף לסימניות
איך המיקסרים של קנווד? טובים יותר או פחות?

• הוסף לסימניות
לי יש קנווד מג'ור עם קערה נירוטה
והוא עושה את העבודה מצוין גם לשתי קילו
ויש לי אותו 8 שנים והוא חורש עבודה.

• הוסף לסימניות
יש לי בוש מאם 6 1000 וואט כל שבוע אופה 2/ורבע קילו עובד מצוין קערה נירוסטה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מיקסר שיהיה טוב גם ללישה ארוכה של בצק פעמיים בשבוע לפחות
מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
תלוי איזה מיקסר.
יש להם מיקסר מהסדרה הזאת שאכן מסוגל ללוש עד 3 ק”ג בצק הווה אומר 1.5 ק”ג קמח (לא רלוונטי להפרשת חלה בברכה)
.צפה בקובץ המצורף 1590405

יש להם את הסדרה של הankasrum שמסוגל ללוש עד 5 ק”ג בצק, 2.5 ק”ג קמח (כמות להפרשת חלה לכל הדעות.
צפה בקובץ המצורף 1590406
מתעניינת בדגם העליון. מה מספר הדגם שלו, ומה טווח המחירים?

• הוסף לסימניות
מי שרוצה משהו יקר אבל שווה, עם אחריות משמעותית (5 שנים מלאה עד הבית, ו10 על המנוע).

• הוסף לסימניות
מיקסר DAVO 5760. ולא ראיתי אם ציינו, זמן ההכנה ממש קצר. בגדול, כל שישי תוך דקות 2 סוגי חלות לשבת.
רשימת המיקסרים העדכנית כדאי לשים לב לדגם ולאביזרים שמגיעים איתו. כי מחיר האביזרים בנפרד די גבוהה.

• הוסף לסימניות
צריכה לדעת בדחיפות אם הדגם שנמכר כעת במשנת יוסף מיקסר קנווד דגם KVL4100 מתאים ללישת בצק חלות של 2 קילו ביחד. האם יש למישהי ניסיון איתו?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
צריכה לדעת בדחיפות אם הדגם שנמכר כעת במשנת יוסף מיקסר קנווד דגם KVL4100 מתאים ללישת בצק חלות של 2 קילו ביחד. האם יש למישהי ניסיון איתו?
תודה מראש
אין לי ניסיון איתו ספיציפית
אבל בגדול מיקסרים קנווד ביתיים - אמורים להכיל 1.25 ק"ג קמח
ככה אמרה לי מוכרת בחנות למכשירי חשמל...
לי היה מיקסר קנווד (לא זוכרת איזה דגם, אבל הוא היה הכי טוב שלהם בדגמים הבייתיים לפני כ - 9 שנים) ועשיתי בו פעם אחת 2.25 ק"ג קמח, והוא בקושי שרד את זה, הפסקתי באמצע ועברתי ללוש ביד...
תכל'ס אם את רוצה דווקא ללוש 2.25 ק"ג ביחד- אני לא ממליצה לך על זה....

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון איתו ספיציפית
אבל בגדול מיקסרים קנווד ביתיים - אמורים להכיל 1.25 ק"ג קמח
ככה אמרה לי מוכרת בחנות למכשירי חשמל...
לי היה מיקסר קנווד (לא זוכרת איזה דגם, אבל הוא היה הכי טוב שלהם בדגמים הבייתיים לפני כ - 9 שנים) ועשיתי בו פעם אחת 2.25 ק"ג קמח, והוא בקושי שרד את זה, הפסקתי באמצע ועברתי ללוש ביד...
תכל'ס אם את רוצה דווקא ללוש 2.25 ק"ג ביחד- אני לא ממליצה לך על זה....
מאד מודה לך על תשובתך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה