השאלה אם גם על הדגם שנמכר במשנת יוסף:ממליצה על קנווד מאוד!!!
אפשר לקבל פרטים היכן ומחיר. תודה מראשקניתי לפני חודשיים דאבו 5740 מרוצה מאוד!
'חשמל בעיר', מודיעין עיליתאפשר לקבל פרטים היכן ומחיר. תודה מראש
יש לך המלצות מנסיון?מי שרוצה משהו יקר אבל שווה, עם אחריות משמעותית (5 שנים מלאה עד הבית, ו10 על המנוע).
![]()
תוצאות חיפוש עבור: 'מיקסר ווילפא'
yarid-b.co.il
מיקסרים פרובייקר - Wilfa - מיסקרים מקצועיים בסטנדרט אחר
מיקסר מקצועי זהו אחד מהפריטים החשובים בכל מטבח. אם אתם מחפשים מיקסר מקצועי לבצק - היכנסו לאתר של Wilfa ובחרו את המיקסר המושלם בשבילכם מתוך המבחר שלנו. מיקסר שולחני ואיכותי, בעיצוב מובחר ובאיכות מצוינת. היכנסו לאתר.wilfa.co.il
זה מיגו'ר מהשנים האחרונות?המלצה חמה שלי -קנווד מיג'ור - מיקסר שאין כמוהו!!!
שנתיים.זה מיגו'ר מהשנים האחרונות?
או מלפני תקופה?
כי טענו לי שהוא די חלש...שנתיים.
הקודם שלי גם היה קנווד (20 שנה)
המנוע שלו חזק ממש, היה בשימוש יומיומי .
2 קילו.כי טענו לי שהוא די חלש...
כמה קילו בצק את לשה בו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים