מיקסר מיקסר מומלץ

• הוסף לסימניות
לי יש דאבו פרו דגם DSM5740
אני ממש מרוצה!!!!
הוא עובד אצלי על בסיס יומי, לבצקים וקצפות - מושלם!
אני מכינה בו 2.45 ק"ג קמח שזה בערך 3 ק"ג בצק והוא מסתדר מעולה, בבצק פריך בד"כ 1 ק"ג קמח (שזה בערך 1.5 ק"ג בצק)
פעם אחת היה צריך תיקון של הכפתור שמרים את המנוע (שמישהו השתמש הפוך והצליח לשבור)
וכשהיינו במעבדה שאלנו למה אומרים על האנקרסום שהוא לא מקציף מספיק טוב
ואמרו לנו שם - שהם ממליצים לכל מי שקונה את המיקסר הזה לבוא להדרכה, יש משהו שונה בתפעול שלו ומי שלא בא בד"כ לא מרוצה.... (שוב, לא מידיעה - כך אמרו במעבדה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יש הבדל בין מיקסרים
דאבו 5740 לדגם 5760 או 5750
מה ההבדלים בינהם?

• הוסף לסימניות
כן
זה בסדר
אבל לא המיקסר להקצפות
יש טובים ממנו בהקצפות
לכן צריך לשים דגש
מה עושים יותר לקנות מיקסר לפי הצרכים
מעניין מאוד מה שאת אומרת, האנקרסרום עושה לי קצף יציב כמו ששום מיקסר לא עשה לי אי פעם (קנווד ועוד).
גם בכמות של 6 ביצים וגם בכמות של 15.
בחיים לא נתקלתי בבעיה בהקצפה שלו, ואני משתמשת להקצפה בתדירות שבועית לפחות.

• הוסף לסימניות
לי יש אנקרסרום ומאד מרוצה.
הוא לש 2 קילו קמח- חלום. חזק ויציב ואלוף בבצקים.
גם בהקצפה הוא בסדר גמור, עבד יופי (אם כי מקציפה באחוזים די נמוכים באופן כללי)
בתחילה הייתי מאוכזבת ממנו בבצקי עוגיות ובצקים פריכים בכמות קטנה-
עד שגיליתי שאת הבצקים האלו מומלץ להכין בקערה השקופה של ההקצפה, עם הסט השני של המערבלים-
לא המקציפים התלת מימדיים אלא אלו עם הטבעת האחת. מכין יופי של בצק מעובד בשתי דקות.

• הוסף לסימניות
עד שגיליתי שאת הבצקים האלו מומלץ להכין בקערה השקופה של ההקצפה, עם הסט השני של המערבלים-
לא המקציפים התלת מימדיים אלא אלו עם הטבעת האחת. מכין יופי של בצק מעובד בשתי דקות.
האנקרוסרום הוא באמת סוס עבודה – מכונה עוצמתית ויעילה. אבל יש משהו שמאוד מציק לי: בזמן הלישה הבצק כל הזמן מטפס למעלה, וזה דורש ממני להיות לידו ולהוריד אותו כל כמה דקה שתיים כדי שלא ייתפס. דיברתי על זה גם עם ההנהלה של דאבו כשהייתי שם ולא באמת היה לזה פיתרון...

• הוסף לסימניות
לי יש דאבו פרו דגם DSM5740
אני ממש מרוצה!!!!
הוא עובד אצלי על בסיס יומי, לבצקים וקצפות - מושלם!
אני מכינה בו 2.45 ק"ג קמח שזה בערך 3 ק"ג בצק והוא מסתדר מעולה, בבצק פריך בד"כ 1 ק"ג קמח (שזה בערך 1.5 ק"ג בצק)
פעם אחת היה צריך תיקון של הכפתור שמרים את המנוע (שמישהו השתמש הפוך והצליח לשבור)
וכשהיינו במעבדה שאלנו למה אומרים על האנקרסום שהוא לא מקציף מספיק טוב
ואמרו לנו שם - שהם ממליצים לכל מי שקונה את המיקסר הזה לבוא להדרכה, יש משהו שונה בתפעול שלו ומי שלא בא בד"כ לא מרוצה.... (שוב, לא מידיעה - כך אמרו במעבדה)
איפה יש הדרכה כזו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חשבנו על הדגם הזה, יש למישהי? האם הוא באמת מסוגל להכיל 4 קילו בצק כמו שכתוב? הוא אוסף את כל הקרם? גם בכמות קטנה?
אני אישית לא ממליץ כלל וכלל על דגם זו - דאבו DAVO PRO 5760
קניתי אותו ונפלתי בגדול ביותר

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד מה שאת אומרת, האנקרסרום עושה לי קצף יציב כמו ששום מיקסר לא עשה לי אי פעם (קנווד ועוד).
גם בכמות של 6 ביצים וגם בכמות של 15.
בחיים לא נתקלתי בבעיה בהקצפה שלו, ואני משתמשת להקצפה בתדירות שבועית לפחות.
הייתן בהדרכה?

גם אני קניתי אותו, טרם התחלתי להשתמש, ורוצה להבין עד כמה חשוב להגיע להדרכה

• הוסף לסימניות
הייתן בהדרכה?

גם אני קניתי אותו, טרם התחלתי להשתמש, ורוצה להבין עד כמה חשוב להגיע להדרכה
ההקצפה לא דורשת שום הדרכה, רק לשים לדעת לשים את החלקים, ולגבי ההדרכה של הבצקים, אני אישית הסתכלתי על סרטונים ביוטיוב שבהם מדריכים על בצקים, סוגי בצקים וכל מה שכדאי לדעת (באנגלית).
אין לי קישורים להעלות, זה היה לפני כמה וכמה וכמה שנים ...

• הוסף לסימניות
פתוח בנטפרי

• הוסף לסימניות
@ התרגשתי להתבשר שרכשת את המיקסר
מאחלת לך שתהני ממנו מאד ושנשמע ממך עידכונים טובים

• הוסף לסימניות
למה לא ממליץ?
אפשר פירוט?
לפני הקניה התרשמתי שמדובר במוצר איכותי וחזק במיוחד
אבל אחרי הקניה כבר בשימושים הראשונים, הקערה התחילה לצאת מבסיס למטה באמצע הלישה שוב ושוב
וכשפניתי לחברה אמרו לי שאני צריך לקנות קערה חדשה וכן לעבור הדרכה איך להשתמש עם המוצר
רכשתי חדש אבל אחרי תקופה קצרה שוב
ומאז אני מתמודד כל לישה להחזיק חזק מאד את הקערה ואם זה יוצא אז להחזיר שוב ושוב.
חוץ מזה שעכשיו נקרע לי הכבל המסובב את המנוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה