מאפים מיקסר 1000W ילוש 2 קילו קמח?

• הוסף לסימניות
שלום,
האם מיקסר 1000W עם קערה 5 ליטר יכול ללוש 2 קילו קמח + חומרים?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
ממש לא, יש לי מיקסר של קנווד קערה בגודל 7 ליטר וניתן ללוש 1.5-1.8 קג לא יותר
לבוש יש מיקסר בדגם גדול וגם דאבו

• הוסף לסימניות
שלום,
האם מיקסר 1000W עם קערה 5 ליטר יכול ללוש 2 קילו קמח + חומרים?
גם אם הוואט מספיק (אני לא בטוחה) בקערה לא יכנס.

שלום וברכה
ממש לא, יש לי מיקסר של קנווד קערה בגודל 7 ליטר וניתן ללוש 1.5-1.8 קג לא יותר
לבוש יש מיקסר בדגם גדול וגם דאבו

זה גם תלוי בוואט
לאמא שלי ולי יש קנווד מייג'ור. שלי כבן 15 ושלה יותר חדש (אולי 6 שנים.) שלה פחות חזק. - בדקתי בעבר פחות וואט
במיקסר שלי אפשר ללוש 2 ק"ג אבל הוא מתאמץ יחסית.
לא יודעת כמה וואט כל אחד מהם

• הוסף לסימניות
המיקסר של בוש דגם MUM6 שהוא 100W יכול ללוש 2 ק"ג כתוב גם בהוראות הפעלה...

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה את המיקסר הזה
westinghouse דגם WKKMX5015
אשמח לחוות דעת עליו...
|תודה !
1740993122338.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה