- הוסף לסימניות
שאלה: בכל השינויים בעוצמה בין החלקים [לדוגמא יש קפיצה כשהתופים נכנסים], אני אמור לטפל במיקס ע"י אוטומציה, או שבמיקס אני רק דואג שבכל חלק של השיר האיזון בין הכלים והשירה וכו' הוא נכון ואז במאסטרינג אני ישווה את העוצמה בכל החלקים של השיר? [בצורה ידנית או עם קומפרסור]
מסכים מאוד...אני כשאני שומעת שיר כזה אני מרגישה שהנפח של ההד צריך יותר "להזכיר בית כנסת גדול"
ללא כל כך הצלחתי לטפל, הבעיה היא שהוא יושב על תדרים מאוד מסויימים, ואם חותכים אותם אז אין אובו...והאובו שמנגן שם צריך טיפול בתדרים הכואבים שלו
האמת היא שהתפרק לי כל המיקס בגלל השינויים שעשיתי בעקבות מה שכתוב כאן, מהחוויה שלי לא פעם אני נוגע בדבר אחד ואז כל המיקס מתפרק... תופעה מוכרת? אבל נראה לי שיצא יותר טוב עכשיו.תתחיל את המיקס על הקטע בעיבוד שיש בו תופים, וכשתגיע למצב שהיחס מאוזן בין הזמר תופים ושאר המרכיבים,
אתה יכול לעבור לקטעים הנוספים.
הנה:@ידידיה שמשון לא העלית כלום ....
באובו צריך לטפל באיקיו דינמי , כך רק במקום שמדי עולה בתוים , הוא יעבוד . וכשהוא שקט האיקיו לא יפעל .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים