- הוסף לסימניות
שבוע טוב
כרטיס נסיעה ביום חמישי בערב מנתניה
0504129421
0504129421
מקפיץ.יש לי כרטיס נוער מעפולה ב22:00, מעוניין להחליף לשעה 21:00
הי, אני רוצה איך אפשר לדבר איתךלמכירה כרטיס מבוגר מבית שמש בשעה 22.00.
כל הקודם זוכה!!!
לקנות יש אופציה?רוצה לקנות כרטיס ל9 בבוקר מביתר
P0534180
וכן רוצה להחליף מ14 בצהרים[!] יום חמישי מביתר ל19 בערב
P0534180![]()
המספר שלי-0548595755לקנות יש אופציה?
אשמח לקבל את המספר טלפון שלךלקניה!
מו"ע בשעה 23:00
או צפת בשעה 00:00 או 02:00
את מוכרת או מעוניינת לקנות?שבוע טוב
0504129421
אני רוצה לקנות לא למכורראשמח לקבל את המספר טלפון שלך
יש לי חבר שמחפש אני מנסה להשיג אותו
מה המספר שלךלקניה!
מו"ע בשעה 23:00
או צפת בשעה 00:00 או 02:00
בשעות הלחץ זה לא יעבוד בשעות שאין לחץ יש סיכוי שיתנו לך לעלו כי הם לא בודקים כרטיסים שעות רק רן יש כרטיס ולא נסרק פעם אחתמישהו יודע האם כשקונים לשעה מוקדמת בבוקר אם זה יעבוד בלילה, כלומר האם זה באמת רק לשעה הזו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים