ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

מצב
הנושא נעול.
דחוף!!!!!
כרטיס מבוגר מירושלים בין 23:00 ל 01:00
0527694578

למכירה 3 כרטיסים מגבעת התחמושת יום חמישי 2 צהרים
ניתן לפנות למייל 9017727 שטרודל גימיל

לא לפנות אלי זה לא שלי
מישהו שאין לו שם משתמש בפרוג ביקש לפרסם

יש לי שני כרטיסים מירושלים הר חוצבים ליום חמישי בשעה 17:00 ואני מעוניין להחליף לשעה 14:00 לא משנה מאיזה תחנה בירושלים
MNCM1642 שטרודל ג'ימל

אני מחפש לחניון סביבות השעה 24:00 האם יש עדיין להשיג

הס
יש לי כרטיס למירון ביום חמישי בשעה 16:00 מירושלים הארזים אבל אני רוצה ליסוע ביחד עם תינוקת וצריכים להזמין כרטיס חינם לתינוקת, אם יש מישהו שיש לו כרטיס + תינוקת ואין לו צורך לתינוקת אשמח אם תחליף איתי
0533104069
הסתדרתי תודה לא להתקשר

מעוניינת לרכוש כרטיס בודד ביום חמישי בשעות הצהריים (עדיף בשעה 1) מביתר עילית למירון
0548571139
0587596538

מחפשים כרטיס מרכסים בסביבות 11 12

מחפשת 2 כרטיסים מבני ברק ליום חמישי בשעה 22:00 בערך

מחפש לקנות 8 כרטיסים מצפת או מחניון אליפלט
בליל שישי או ביום שישי
אפשרי גם חלק בלילה חלק ביום!

למי שיודע איך אפשר להגיע מבני ברק ביום חמישי בשעעה17:00 אפילן לא דרך תח"צ אלא חברה פרטית נשמח אם ישאיר כאן פרטים

מחפש מב"ב ביום חמישי בשעה 23:00
או מצפת או חניון אליפלט בשעות 24:00-2:00 לפנות בוקר
3 כרטיסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה