ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

מצב
הנושא נעול.
יש לי כרטיס למכירה מבוגר ל 19:00 בערב מבי"ש יום חמישי
0548545985

צריך 2 כרטיסים ביום חמישי משעות הערב
מירושלים ביתר או בית שמש.
0534188077

למכירה כרטיס למירון מירושלים גבעת התחמושת בשעה 12:00 בלילה.
0533199123 0556758156

דחוף! דחוף
מי מוכר כרטיס מעפולה למירון
משעה 21 ואילך
תודה רבה
035781101

מקפיץ שוב:

דחוף! דחוף! דחוף!
מחפשים לקנות 2 כרטיסים
בשעות הצהריים של יום חמישי
מירושלים או בית שמש
לפנות למייל
c0548438492
@
ג'ימייל
או לטל. 0548438492

יש לי כרטיס 1 למחר ב1 בצהרים מבני ברק תח"צ הקודם זוכה - לא רלוונטי

נערך לאחרונה ב:
אם אני שובת בכרמיאל
יש לי אפשרות להגיע להר שעתיים לפני שבת?
בלי כרטיס

מעוניין להחליף 2 כרטיסים מירושלים בשעה 0300 מהר חוצבים
לשעה יותר מוקדמת
0548525548

דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!
צריך בדחיפות 4 כרטיסים מבית שמש!!!
בין השעות 16:00 ועד לשעה 22:00 בלילה

0533-192512

מחפשת 2 כרטיסים מבני ברק אחה"צ/ ערב ביום חמישי.
d92168 בג'ימייל
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה