בני ברקי גאה!
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #1,761
יש לנו 2 כרטיסים שונים, לא יחד, אחד ב9 אחד ב00:00למישהו יש 2 כרטיסים לחמישי בערב-לילה מירושלים?
0556754006
יש לנו 2 כרטיסים שונים, לא יחד, אחד ב9 אחד ב00:00למישהו יש 2 כרטיסים לחמישי בערב-לילה מירושלים?
0556754006
לצערי לא קיבלתי ממך אימייל.שלחתי לך אימייל פעמיים אין מענה אני מעוניין
איזה שעה 0548537537כרטיס למכירה ממודיעין עילית בשעה 0200
0200איזה שעה 0548537537
מודיעין עילית בשעה 0200 טוב לך?עדיין מחפש כרטיס אחד או שניים למבוגר מאזור המרכז ביום חמישי בערב / לילה או שישי בבוקר.
טלפון0556771146 או מייל ZY0556771146
תודה רבה
בלילה או בצהריים?למכירה כרטיס אחד מבני ברק ביום חמישי בשעה 12
שלום!
אני צריכה כרטיסים מרכסים בשעות הלילה (2/3)
וכן יש לי כרטיס של השעה 5 לפנות בוקר
מי שרוצה להחליף לשעה 3
כרטיסי נוער
אני אשמח מאודדד
תודה רבה
(שיצטט אותי אני אכתוב מייל)
אפשר שנים??4 כרטיסים מחצור לחמישי בשעה 19.00 בערב,
05832-50-490
עדיין רלונטי?למכירה כרטיס מירושלים הר חוצבים בשעה:17:00 יום חמישי-0553232922
כןעדיין רלונטי?
אפשר להתקשר עכשיו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים