ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

מצב
הנושא נעול.
מעוניין לקנות בדחיפות כרטיס מבוגר למירון ליום חמישי באזור השעה 16:00 מאשדוד\ירושלים \בני ברק
[אפשרות להחלפה מאשדוד בשעה 21:00]
במספר פלאפון 0583296510
תודה רבה
גם בית שמש וכל עיר אחרת באיזור יעזור
תודה רבה

דחוף ממש!
מחפש לקניה
2 כרטיסים
צפת/חצור/אליפלט

בשעות אחה"צ בחמישי

למכירה:
5 כרטיסים בשעה 3:00 בלילה מבית שמש
0533-192512

באם יש לי ארבע כרטיסים שונים לאותו זמן באליפלט. האם לא יכניסו ברכב אחד? הגיע כעת מייל שכל הכרטיסים אמורים להיות באותה קבוצה. למישהו יש מידע? איך אני יכול לברר?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250515_011055_Gmail.jpg
    Screenshot_20250515_011055_Gmail.jpg
    KB 444.1 · צפיות: 17
למכירה 3 כרטיסים מהר חוצבים ירושלים ב-11 בבוקר חמישי, m49963 שטרודל

דרוש בדחיפות!!!!!!!!!
כרטיס אחד עדיפות מבתיר בשעה 7 בערב

להחלפה או מכירה כרטיס מירושלים מסוף ארזים בשעה 2 בלילה
רוצה להחליף לבני ברק לשעה 3 בלילה.

למכירה, מחיר עלות 3 כרטיסים מהר חוצבים ירושלים ב-11 בבוקר חמישי, m49963 שטרודל

מחפשת כרטיס ממודיעין עילית לשעה 22:00
s0583236351 בגימייל

מחפשת כרטיס מביתר בשעות הערב. r0556734276 שטרודל ג'ימייל

מעוניינת בכרטיס ליום חמישי בשעה 5 בצהריים מירושלים
או לחילופין להחליף 4 כרטיסים מירושלים בשעה 17:00
תמורת 5 כרטיסים לשעה אחרת ביום ח
לי יש 2 כרטיסים בשעה 17 מירושלים רוצה להחליף ליותא מאוחר סוג 20 בערב רלוונטי?

להחלפה!!
יש לי כרטיס ממרכזית ארזים בירושלים בשעה 22:00 ואני רוצה להחליף אותו לכרטיס ממרכזית ארזים בשעה 23:00
דחוף!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה