- הוסף לסימניות
- #1,801
גם בית שמש וכל עיר אחרת באיזור יעזורמעוניין לקנות בדחיפות כרטיס מבוגר למירון ליום חמישי באזור השעה 16:00 מאשדוד\ירושלים \בני ברק
[אפשרות להחלפה מאשדוד בשעה 21:00]
במספר פלאפון 0583296510
תודה רבה
תודה רבה
גם בית שמש וכל עיר אחרת באיזור יעזורמעוניין לקנות בדחיפות כרטיס מבוגר למירון ליום חמישי באזור השעה 16:00 מאשדוד\ירושלים \בני ברק
[אפשרות להחלפה מאשדוד בשעה 21:00]
במספר פלאפון 0583296510
תודה רבה
אני מעוניינת, רלוונטי ?4 כרטיסים מחצור לחמישי בשעה 19.00 בערב,
05832-50-490
לי יש 2 כרטיסים בשעה 17 מירושלים רוצה להחליף ליותא מאוחר סוג 20 בערב רלוונטי?מעוניינת בכרטיס ליום חמישי בשעה 5 בצהריים מירושלים
או לחילופין להחליף 4 כרטיסים מירושלים בשעה 17:00
תמורת 5 כרטיסים לשעה אחרת ביום ח
אם למשו יש אשמח שירשום לי למייל ra5711156 שטרודל תודה!!להחלפה!!
יש לי כרטיס ממרכזית ארזים בירושלים בשעה 22:00 ואני רוצה להחליף אותו לכרטיס ממרכזית ארזים בשעה 23:00
דחוף!!!!
רלוונטי עדיין???יש לי כרטיסי מבוגר מירושלים הארזים בשעה 23:00 ואני רוצה להחליף לנוער בשעה 23:00 מהארזים
0527149675
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים