- הוסף לסימניות
אני מעוניין לקנות 0527662248יש לנו 5 כרטיסים מצפת ביום חמישי ב- 07:00 בבוקר
מעוניינים להחליף לשעה אחרת
אני מעוניין לקנות 0527662248יש לנו 5 כרטיסים מצפת ביום חמישי ב- 07:00 בבוקר
מעוניינים להחליף לשעה אחרת
כמו כן מעוניין לקנות כרטיסים מצפת 0527662248מעוניין לקנות לרכב פרטי בשעות הלילה של לג בעומר, אפילו כמה כרטיסים.
0527662248
רלוונטי?למכירה כרטיס מירושלים גבעת התחמושת ביום חמישי 12 בלילה
כן אני.כרטיסים לנוער מבית שמש
מישהו מעוניין?
מצוין . אני רוצהתשע בערב, תחנת אליהו הנביא
מעוניינת לקנות כרטיס אחד. אם רלוונטי תתקשרי 0504113234יש לי ירושלים הר חוצבים 2 כרטיסים ליום חמישי שעה 11:00 בבוקר
מעוניינת להחליף לשעה יותר מאוחרת 12 / 1 בצהריים
לא משנה באיזה תחנה בירושלים
אין לי דרך באישימצוין . אני רוצה
כמה כרטיסים יש לך.
את יכולה לפנות אליי באישי אולי?
שלחתיאין לי דרך באישי
פני למייל sahlabim79 בג'מייל
אני!כרטיסים לנוער מבית שמש
מישהו מעוניין?
רלוונטי?למכירה כרטיס מבוגר מארזים בירושלים ביום חמישי בשעה 23:00
0504113234
כבר לא רלוונטירלוונטי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים