אפרים פישל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
1 0548419750 או P אחרי המספר שטרודל גחמליש לך 2 כרטיסים
1 0548419750 או P אחרי המספר שטרודל גחמליש לך 2 כרטיסים
כן אם שולםההפרש או שזה מתאים במחיר בסדראם קניתי ממישהו כרטיס ותיק\זכאי
ושיניתי באתר למבוגר אז זה בסדר?
אפשר להשתמש לזה גם לנוער?כ
יש לך עדיין?כרטיס למכירה ביום חמישי ערב בשעהנ10 מגבעת התחמושת
עוד דקה שתיחם אדע כי מישהי ביקשהיש לך עדיין?
אם יש לך 2 כרטיסים אני מעונייןעוד דקה שתיחם אדע כי מישהי ביקשה
פנוי לי 1 0548419750 או P אחרי המספר ושטרודלישן יש לך 2 כרטיסים אני מעוניין
לכל המעונינים לכרטיסים מירושלים למירוןשלום וברכה
למי שיש כרטיסים אפילו אחד מבני ברק משעה 9 נשמח לקנות בתמורת סכום גבוה
למי שיש שתי כרטיסים מירושלים משעות הצהריים עד שעות הערב נשמח לקנות בתמורת סכום גבוה
אנא אנחנו רוצים את ר' שמעון!!
יודע מחיר? והאם מגיע עד מירון או צריך שאטלים?יש אוטבוסים פרטיים מ"דרך החיים" מוקדי היציאה ומוקדי מכירת הכרטיסים: 02-5382564 המלאי מוגבל
למישהו יש?שלום,
אני צריכה כרטיס אחד מרכסים
בלילה בשעות 3 או 4
למי שיש אשמח שיצטטו אותי
תודה רבה!
יש רק ב12 וב2מחפשת לקנות כרטיס למירון ביום חמישי בשעה 1 בלילה - אור ליום שישי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים