ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

מצב
הנושא נעול.
מחפש לרכב פרטי בשעות הצהריים של יום חמישי למישהו יש?
d6285782 שטרודל

מעוניין לקנות כרטיס מבוגר מבני ברק בשעות הלילה של חמישי עדיף שעות הלילה המוקדמות
לפנות במייל: 7150042 שטרודל גימייל

מחפשת בדחיופת להחליף: יש לי 3 כרטיסים מהר חוצבים ב-11 בבוקר חמישי, ולקבל בתמורה 4-5 כרטיסים לאליפלט, חצור, צפת
m49963 שטרודל...

אני צריך דחוף!!!! כרטיס מבית שמש לשעה 12 בלילה ביום חמישי אשמח מאוד אם יש למישהו למכור לי טל'0583217804
תודה רבה

מחפש לקנות 2 כרטיסים של 14:00 - 16:00 ביום חמישי באזור המרכז (ב"ב ,אלעד, ת"א...)

למכירה כרטיסי רכבת מאשדוד לכרמיאל
3 מבוגרים + 3 ילדים
בשעה 2 בלילה
tami45044אין לכתוב כתובת מייל

יש לי כרטיס ב16:00 מכרמיאל
0524187166

כמו כן דרוש בדחיפות כרטיס לרכבת אופקים בשעה 19:54 דחוףףףףף

להחלפה:
2 כרטיסים בשעה 2 בלילה ממסוף ארזים בירושלים
לשעה 11 או 12 בלילה בכל מקום בירושלים

מחפשת 2 כרטיסים מחר בלילה החל מ10 בלילה מאזור חיפה או נתניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה