- הוסף לסימניות
איך אומרים בעברית תחטוףףףףףף זה מחיר מציאהמישהו אמר לי שעל דירה של חמש חדרים בכפר דורשים 74,000 ש"ח
איך אומרים בעברית תחטוףףףףףף זה מחיר מציאהמישהו אמר לי שעל דירה של חמש חדרים בכפר דורשים 74,000 ש"ח
התמחור במירון הוא לפי מיטות לא לפי חדרים.מישהו אמר לי שעל דירה של חמש חדרים בכפר דורשים 74,000 ש"ח
אם מישהו מפתח כזה דבר כנראה יהיה שווה לו יותר לנצל את זה כדי לספסר בכרטיסים...לא כדאי לפתוח איזה צ'אט ואצאפ קולי שמיד שיפתחו הכרטיסים נקבל התראה וכך נוכל לרכוש שעות נורמליות
אני מאמין שכןיש לי שאלה לא יודעת אם קשור לפה
אבל אשמח למענה
ביום שישי יהיה אוטובסים ישרים כרגיל לצפת?
תודה
אומר והם מכפילים את הגודל לכמות האנשיםאתה שואל או אומר?
מדובר על 17 מיטות זאת אומרת יותר מ4200 ש"ח למיטה זה טירוווווווווףהתמחור במירון הוא לפי מיטות לא לפי חדרים.
לכמה לילות ?מדובר על 17 מיטות זאת אומרת יותר מ4200 ש"ח למיטה זה טירוווווווווף
יום שישי ושבת המחיר כפול 3 מלפני שנתיים אז זה היה ליומיים והמחיר היה 28000 ש"חלכמה לילות ?
ידוע של"ג בעומר הוא יקר בהרבה מכל השנה.
לדעתי אתה טועה הבלגאן היה בתשפ"ב ולא בפ"גתגידו, גם השנה המשטרה תחליט מתי עמוס בהר - למרות שהוא יהיה חצי ריק (ע"ע תשפ"ג) - ותווסת את כל האוטובוסים עם משפחות שלמות וילדים קטנים לחניונים באיזור כמה שעות בחום בלי אוכל, שתייה ושירותים?
או שזה יהיה יותר מסודר...?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים