דרוש מידע מישהו התנסה בנרות הופי - לטיפול בנוזלים באזניים?

• הוסף לסימניות
הבת שלי, בת 3.5 לא מדברת כל המילים כל כך ברור אז דבר ראשון בדקנו האוזניים, ויש לה נוזלים.
רופאת ילדים נתנה לי סירופ 'דסלורטדין-טרימה' לנוזלים.
ואח"כ בדיקת שמיעה.
האם שמעתם פעם על הסירופ הזה? האם מומלץ יותר רפלקסולוגיה?
אשמח לשמוע תגובתכם.

• הוסף לסימניות
לא יודעת, זה נשמע מפחיד
למה נראה לך שזה קשור לשמיעה?
כי ילדה שמדברת בקול ובעיות של שיווי משקל יכול להצביע על בעיה בשמיעה
ואם בודקים את זה בזמן יש דרכי טיפול
זה מסוג הדברים שאסור להזניח

• הוסף לסימניות
הבת שלי, בת 3.5 לא מדברת כל המילים כל כך ברור אז דבר ראשון בדקנו האוזניים, ויש לה נוזלים.
רופאת ילדים נתנה לי סירופ 'דסלורטדין-טרימה' לנוזלים.
ואח"כ בדיקת שמיעה.
האם שמעתם פעם על הסירופ הזה? האם מומלץ יותר רפלקסולוגיה?
אשמח לשמוע תגובתכם.
תנסי גם את הסירופ וגם רפלקסולוגיה
ותקפידי על מעקב אצל הרופא

• הוסף לסימניות
אני יודעת לעשות נרות הופי, אבל ממש ממש לא ממליצה לעשות לבד!!!
א-זה מסוכן, רוב הפשלות קרו כשעשו לבד
ב-האפקט הרבה יותר יעיל כשעושים במקביל עיסוי פנים ולפני/אחרי רפלקסולוגיה
ג-כי חייבים לוודא עם רופא שעור התוף שלם

• הוסף לסימניות
@ירושלמית0 בדיקת שמיעה זה סטנדרט שגרתי ששולחים אליו כל ילד עם חשד הכי קל של כל דבר.
הבדיקה נחמדה וכייפית לילדים בד"כ.
יכולה לספר לך שאצל הבן שלי ראו ירידה בשמיעה בצד אחד ואמרו לי לחזור אחרי שלושה חודשים,
ובבדיקה הבאה ב"ה הכל היה בסדר.

גם אני ממליצה לך לגשת ולבדוק, אם לא יועיל לא יזיק.

• הוסף לסימניות
אני ואחי היינו מועמדים לניתוח כפתורים ולאחר טיפול נרות הופי יחד עם טיפול ארומתרפי לא נזקקנו לניתוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה