5DIII מעולה!נכתב ע"י קקטוס;1548871:בדקתי הערב את הקנון D5
היא יושבת בידים הרבה יותר טוב.
שמתי את התובנה בצד.
לא השוויתי בין המצלמה שלי לבין הניקוןנכתב ע"י msphoto;1548889:אני רק הערה - אתה משווה מצלמות ברמות שונות וזו טעות
כתבת שאתה מעדיף את הגלגלות של הניקון, אבל הקנון שבידך היא מסידרת כניסה ואין בה (אני מניח) גלגלת אגודל בגב המצלמה, ב5D3 מאוד נוח לגלול, האגודל על הצמצם והאצבע על התריס, לדעתי נוח יותר מניקון כי אתה כמעט ולא צריך להזיז את האגודל ממקומו הטבעי.
כנ"ל לגבי מהירות הפוקוס, הקנון הבסיסית שלך בעלת מנגנון פוקוס מתקדם פחות מהניקון מדגם מתקדם יותר.. אני מהמר שמהירות הפוקוס ב5D3 לא פחות טובה מהניקון (אל תשכח שזה מאוד תלוי גם בעדשות!)
נכתב ע"י msphoto;1549513:בצילום 2000 תמונות מידי יום באירוע שוטף ובתנאים משתנים, כשאתה מוציא ג׳ייפג ושואף להפיק אותו ללא עיבודים - זה משמעותי מאוד.
פה בהחלט יש יתרון לקנון.
נכתב ע"י ליאור מ;1549533:מה זאת אומרת "להוציא ג'ייפג ושואף להפיק אותו ללא עיבודים " ?
או שאתה מצלם ברואו ומעבד, או שאתה מצלם בג'ייפג ולא ממש מעבד...
למה התכוונתה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים