בעיקרון תוכלו להיעזר בשלט, המצורף למזגן דרך כלל. יש שם פונקציה שמעבירה את המזגן למצב של קירור.יש לנו מזגן חדש עדיין באחריות שכדי לחסוך הציע בן משפחה להתקינו אחרי שכבר התקין מס מזגנים הבעיה שהמזגן אינו מקרר מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מבלי לקרוא למתקין שיגיד שצריך הכל מההתחלה? או לחילופין מישהו שלא לוקח רק על ביקור 250 שח? באשדוד
הבנתי שתקופה קצרה הוא היה מגהץ ואחרי זה נינג'ה. היום הוא מזגן. מקרר אני לא חושב שהוא היה. מקוה שלא אצטרך להמשיך להטריל את האשכול הזה...עד היום הוא היה מקרר ?
ברור. פשוט החלק המשעשע שבי הכריח אותי להגיב כנ"ל...מאן דבעי למיפלט לא בלע
שאלתי אם הוא עבד על קירור
איזה חברה המזגן?ותגובה ענינית יש?? או רק בדיחות בחום הזה....
הוא בדק את הגז וגם מילא ליתר בטחון זה לא זה...
אז יש לכם המלצה על מישהו אמין באשדוד?יש מצב שכשהוא התקין ברח לו הגז
אם זה על מצב קרור וזה מוציא רוח לא קרה
אז מצב גדול שזה הבעיה
אם יש לו נסיון אז בן משפחתכם יוכל לסדר את זה
אבל לא יודע אולי כבר כדאי איש מקצוע
מנסיון שלי עם מזגן של תדיראןקרה לי גם כנראה אותו סיפור שבעל הדירה שלי הזמין איזה חרטטן, מהתחלה הרגשתי שהוא פחות חזק. ועכשיו אחרי 4 חודשים הוא מטפטף מים. (כן, ניקיתי את הרשתות) וגם לא מקרר וגם עוצמת מאורר חלשה.
משהו מבין קהל המבינים פה יודע להגיד אם החברה של האחריות לא יושו בעיות על מה שההוא נגע?
אצלנו מישהו התקין והיה לו נסיון קטן עשה פדיחה עם הצינור , יש הבדל בצינורות לפי מה שהבנתי ואחרי שבדקו לנו החליפו את זה , אני לא רוצה להטעות אבל זכור לי שזה היה ממש כמו התקנה חדשה , כפרת עוונות.יש לנו מזגן חדש עדיין באחריות שכדי לחסוך הציע בן משפחה להתקינו אחרי שכבר התקין מס מזגנים הבעיה שהמזגן אינו מקרר מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מבלי לקרוא למתקין שיגיד שצריך הכל מההתחלה? או לחילופין מישהו שלא לוקח רק על ביקור 250 שח? באשדוד
בעיות נפוצות למתקינים לא מקצועים-יש לנו מזגן חדש עדיין באחריות שכדי לחסוך הציע בן משפחה להתקינו אחרי שכבר התקין מס מזגנים הבעיה שהמזגן אינו מקרר מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מבלי לקרוא למתקין שיגיד שצריך הכל מההתחלה? או לחילופין מישהו שלא לוקח רק על ביקור 250 שח? באשדוד
כמה עלה? והאם יש למישהו המלצה על מתקין באשדוד?מנסיון שלי עם מזגן של תדיראן
שהמתקין של החנות היה לא מוצלח (בלשון המעטה)
הזמנו את החברה לראות למה לא מקרר טוב כשהיה באחריות
ראו שיש בעיה בהתקנה. ובורח הגז
ואז אמרו לנו שאם המתקין היה מורשה שלהם (והוא לא היה....) הם היו מסדרים את זה בלי תשלום
היות שלא, היינו צריכים לעשות את זה לבד , אצלנו עלה יקר
לנו עלה 500 ש"ח למזגןכמה עלה? והאם יש למישהו המלצה על מתקין באשדוד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //