מזגן מישהו יכול לייעץ מה לעשות עם מזגן חדש שלא מקרר??

• הוסף לסימניות
יש לנו מזגן חדש עדיין באחריות שכדי לחסוך הציע בן משפחה להתקינו אחרי שכבר התקין מס מזגנים הבעיה שהמזגן אינו מקרר מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מבלי לקרוא למתקין שיגיד שצריך הכל מההתחלה? או לחילופין מישהו שלא לוקח רק על ביקור 250 שח? באשדוד

• הוסף לסימניות
יש לנו מזגן חדש עדיין באחריות שכדי לחסוך הציע בן משפחה להתקינו אחרי שכבר התקין מס מזגנים הבעיה שהמזגן אינו מקרר מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מבלי לקרוא למתקין שיגיד שצריך הכל מההתחלה? או לחילופין מישהו שלא לוקח רק על ביקור 250 שח? באשדוד
בעיקרון תוכלו להיעזר בשלט, המצורף למזגן דרך כלל. יש שם פונקציה שמעבירה את המזגן למצב של קירור.;)

• הוסף לסימניות
יש מצב שכשהוא התקין ברח לו הגז
אם זה על מצב קרור וזה מוציא רוח לא קרה
אז מצב גדול שזה הבעיה
אם יש לו נסיון אז בן משפחתכם יוכל לסדר את זה
אבל לא יודע אולי כבר כדאי איש מקצוע

• הוסף לסימניות
אצלי מהתחלה הוא לא עבד על קירור
הבעיה היתה שכנף אחד במדחס היה תקוע

• הוסף לסימניות
ותגובה ענינית יש?? או רק בדיחות בחום הזה....😒
הוא בדק את הגז וגם מילא ליתר בטחון זה לא זה...

• הוסף לסימניות
הופס, בעקרון נכנסתי הנה על מנת להציע לכם לצבוע אותו בגוונים רכים ולהניח מעליו עציצים,
אבל נראה לי לא פייר שני נאכסים באשכול אחד. נמשיך לשתוק.

• הוסף לסימניות
ותגובה ענינית יש?? או רק בדיחות בחום הזה....😒
הוא בדק את הגז וגם מילא ליתר בטחון זה לא זה...
איזה חברה המזגן?
אם הוא רק התקין כמה מזגנים נאי מניח שאין לו את הציוד והידע לבדוק גז ו'להוסיף ליתר ביטחון' מחזק את העניין.
המדחס נדלק? הצינורות ליד המדחס קרים? קפואים? יש איזושהו קוד תקלה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך זה באשדוד אבל בבני ברק יש גמחים של גז מזגנים כמובן בשלום לפי צריכה
פשוט לקנות בלון גז ושעון זה סיפור יקר מדי (900 ש"ח רק הבלון)

ככול הנראה הוא לא חיבר טוב את הצינורות גז (נפוץ אצל מתחילים)

אפשר לשים מים עם מעט סבון על חיבור הצינורות ליחידה הפנימית והחיצונית להפעיל את המזגן ולראות אם נוצרות בועות

אפשר גם להפעיל את המזגן ולחבר ביחידה החיצונית שעון גז ולבדוק שהשעון עומד על 110 או 120

אם הצלחתם לאתר שאכן זו הבעיה לחזק את החיבור ע"י שתי מפתחות שוודים ולמלא גז

• הוסף לסימניות
יש מצב שכשהוא התקין ברח לו הגז
אם זה על מצב קרור וזה מוציא רוח לא קרה
אז מצב גדול שזה הבעיה
אם יש לו נסיון אז בן משפחתכם יוכל לסדר את זה
אבל לא יודע אולי כבר כדאי איש מקצוע
אז יש לכם המלצה על מישהו אמין באשדוד?

• הוסף לסימניות
קרה לי גם כנראה אותו סיפור שבעל הדירה שלי הזמין איזה חרטטן, מהתחלה הרגשתי שהוא פחות חזק. ועכשיו אחרי 4 חודשים הוא מטפטף מים. (כן, ניקיתי את הרשתות) וגם לא מקרר וגם עוצמת מאורר חלשה.
משהו מבין קהל המבינים פה יודע להגיד אם החברה של האחריות לא יושו בעיות על מה שההוא נגע?

• הוסף לסימניות
קרה לי גם כנראה אותו סיפור שבעל הדירה שלי הזמין איזה חרטטן, מהתחלה הרגשתי שהוא פחות חזק. ועכשיו אחרי 4 חודשים הוא מטפטף מים. (כן, ניקיתי את הרשתות) וגם לא מקרר וגם עוצמת מאורר חלשה.
משהו מבין קהל המבינים פה יודע להגיד אם החברה של האחריות לא יושו בעיות על מה שההוא נגע?
מנסיון שלי עם מזגן של תדיראן
שהמתקין של החנות היה לא מוצלח (בלשון המעטה)
הזמנו את החברה לראות למה לא מקרר טוב כשהיה באחריות
ראו שיש בעיה בהתקנה. ובורח הגז
ואז אמרו לנו שאם המתקין היה מורשה שלהם (והוא לא היה....) הם היו מסדרים את זה בלי תשלום
היות שלא, היינו צריכים לעשות את זה לבד , אצלנו עלה יקר

• הוסף לסימניות
טוב לדעת. (אני גם עם תדיראן) ובכללי, חשוב מאוד שאנשים לא יתפתו לקחת אברך ש'מבין' (זה מה שקרה לנו) או מישהו בסגנון
פשוט חבל

• הוסף לסימניות
אצלנו מישהו התקין והיה לו נסיון קטן עשה פדיחה עם הצינור , יש הבדל בצינורות לפי מה שהבנתי ואחרי שבדקו לנו החליפו את זה , אני לא רוצה להטעות אבל זכור לי שזה היה ממש כמו התקנה חדשה , כפרת עוונות.
אם זו בעית התקנה אז האחריות לא תעבוד פה (הטכנאי של טורנדו אצלנו הגיע ובדק, וכך הוא אמר לנו) ואין לכם מה לעשות אלא לקבל את הגזרה באהבה.

• הוסף לסימניות
בעיות נפוצות למתקינים לא מקצועים-
  • בידוד צינורות לקוי — הצינורות לא מבודדים טוב, מאבדים קור.
  • כמות גז לא נכונה / דליפות — מזגן בלי גז מספק או שיש דליפה.
  • חיבורים לא מהודקים או שגויים — צינורות או חלקים מחוברים לא טוב.
  • חוסר בדיקות לאחר התקנה — מתקין לא בדק אם הכול תקין לפני סיום.
  • התקנת היחידה הפנימית במקום לא מתאים — זרימת אוויר לקויה או שמש ישירה.

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי עם מזגן של תדיראן
שהמתקין של החנות היה לא מוצלח (בלשון המעטה)
הזמנו את החברה לראות למה לא מקרר טוב כשהיה באחריות
ראו שיש בעיה בהתקנה. ובורח הגז
ואז אמרו לנו שאם המתקין היה מורשה שלהם (והוא לא היה....) הם היו מסדרים את זה בלי תשלום
היות שלא, היינו צריכים לעשות את זה לבד , אצלנו עלה יקר
כמה עלה? והאם יש למישהו המלצה על מתקין באשדוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה