חןעיצובגרפי
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
ושכחתי לציין- לא להתפשר!כמה עלה? והאם יש למישהו המלצה על מתקין באשדוד?
היום המחירים גבוהים יותר, זה כמו התקנה חדשה. אבל כשאנחנו ניסינו לחסוך זה בסוף עלה כפול.
ושכחתי לציין- לא להתפשר!כמה עלה? והאם יש למישהו המלצה על מתקין באשדוד?
אין פתרונות קסם... טכנאי טוב צריך לבדוק ביסודיות ולאתר את התקלה, תקלה רנדומלית באמת לפעמים קשה לאתר אך לעיתים ישנם כלים שאיתם אפשר לזהות את מקור הבעיה.הוחלף כרטיס לפני מס' חודשים שלא פתר את הבעיה...
נשמח לעזרה!
כבר נואשים....
היו פה כבר מלא טכנאיםאין פתרונות קסם... טכנאי טוב צריך לבדוק ביסודיות ולאתר את התקלה, תקלה רנדומלית באמת לפעמים קשה לאתר אך לעיתים ישנם כלים שאיתם אפשר לזהות את מקור הבעיה.
אני ממליץ להזמין חשמלאי מוסמך עם כלי בדיקה מתקדמים, כמובן להסביר לו מראש את העניין, אם אפשר למצוא אחד שגם טכנאי מיזוג עדיף, לחשמלאי רציני יש כלים שיכולים לבדוק ולאתר את מקור התקלה.
בלתקקרה לי גם כנראה אותו סיפור שבעל הדירה שלי הזמין איזה חרטטן, מהתחלה הרגשתי שהוא פחות חזק. ועכשיו אחרי 4 חודשים הוא מטפטף מים. (כן, ניקיתי את הרשתות) וגם לא מקרר וגם עוצמת מאורר חלשה.
משהו מבין קהל המבינים פה יודע להגיד אם החברה של האחריות לא יושו בעיות על מה שההוא נגע?
וייס חלפתא 2 מקצועי עם ניסיון רבכמה עלה? והאם יש למישהו המלצה על מתקין באשדוד?
אם אני לא טועה הזמנו אותו , ז''א ניסינו אבל לוקח על ביקור 250 מבלי להתחייב כמה יכול לעלות בסה''כ , נותן תחושה שצריך לקנות מזגן חדש-כמובן אצלווייס חלפתא 2 מקצועי עם ניסיון רב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //