מזגן מישהו יכול לייעץ מה לעשות עם מזגן חדש שלא מקרר??

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול אולי מפה יבוא הפיתרון לגיסתי שכתבה לי---

מזגן תדיראן אינוורטר-ארבעה מזגנים יושבים על מנוע אחד.

תקלה שכשמפעילים את המזגנים, קופץ אחרי כמה דקות כל החשמל של הבית. (הפחת הראשי)

יש לציין שאין קביעות לנפילה של החשמל.
זה יכול להיות אחת לכמה ימים, זה יכול להיות כמה פעמים ביום וכיוצ"ב.

הוחלף כרטיס לפני מס' חודשים שלא פתר את הבעיה...

נשמח לעזרה!
כבר נואשים....

תודה רבה מראש!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הוחלף כרטיס לפני מס' חודשים שלא פתר את הבעיה...

נשמח לעזרה!
כבר נואשים....
אין פתרונות קסם... טכנאי טוב צריך לבדוק ביסודיות ולאתר את התקלה, תקלה רנדומלית באמת לפעמים קשה לאתר אך לעיתים ישנם כלים שאיתם אפשר לזהות את מקור הבעיה.
אני ממליץ להזמין חשמלאי מוסמך עם כלי בדיקה מתקדמים, כמובן להסביר לו מראש את העניין, אם אפשר למצוא אחד שגם טכנאי מיזוג עדיף, לחשמלאי רציני יש כלים שיכולים לבדוק ולאתר את מקור התקלה.

• הוסף לסימניות
לשאלת פותח האשכול
אצלי מזגן חדש לא קירר
המתקין אמר לי לכבות את המזגן ואז להוציא מהשקע לחצי שעה ולהחזיר
כמובן שצחקתי התעצבנתי גידפתי ואז ניסיתי
וזה עבד!
תנסה אולי יעזור
בכל מקרה זה לא עולה כסף ולא תפסיד כלום.......

• הוסף לסימניות
אין פתרונות קסם... טכנאי טוב צריך לבדוק ביסודיות ולאתר את התקלה, תקלה רנדומלית באמת לפעמים קשה לאתר אך לעיתים ישנם כלים שאיתם אפשר לזהות את מקור הבעיה.
אני ממליץ להזמין חשמלאי מוסמך עם כלי בדיקה מתקדמים, כמובן להסביר לו מראש את העניין, אם אפשר למצוא אחד שגם טכנאי מיזוג עדיף, לחשמלאי רציני יש כלים שיכולים לבדוק ולאתר את מקור התקלה.
היו פה כבר מלא טכנאים

וגם טכנאי מזגנים שהוא חשמלאי

היה במסתור כביסה 4 שעות ולא איתר את התקלה

זה נורא

• הוסף לסימניות
קרה לי גם כנראה אותו סיפור שבעל הדירה שלי הזמין איזה חרטטן, מהתחלה הרגשתי שהוא פחות חזק. ועכשיו אחרי 4 חודשים הוא מטפטף מים. (כן, ניקיתי את הרשתות) וגם לא מקרר וגם עוצמת מאורר חלשה.
משהו מבין קהל המבינים פה יודע להגיד אם החברה של האחריות לא יושו בעיות על מה שההוא נגע?
בלתק
גם לנו היתה בעיה עם המזגן של טפטופים שבוע שעבר, פרקנו את כל הפלסטיק של המזגן, זה רק כמה ברגים , ואז ניסינו להבין מאיפה המים מטפטפים, צאט גיפיטי עזר לנו מאוד, ברוך ד’ הבעיה סודרה בקלות. ממליצה להעזר בו, אפשר להעלות לו גם תמונה של המזגן עצמו -ללא הכיסוי החיצוני- והוא מסביר מה לעשות.

• הוסף לסימניות
וייס חלפתא 2 מקצועי עם ניסיון רב
אם אני לא טועה הזמנו אותו , ז''א ניסינו אבל לוקח על ביקור 250 מבלי להתחייב כמה יכול לעלות בסה''כ , נותן תחושה שצריך לקנות מזגן חדש-כמובן אצלו🤔, המזגן אפילו לא בן חצי שנה.....😢

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה