מישהו יכול לסרוק את הפרסומת של מפעל הפיס השבוע?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין למה אפיקים צריך להתאים את עצמו 20 דורות אחורה בגלל המודיע. שהמודיע ישתדרגו.

• הוסף לסימניות
KOL,

אפיקים בהחלט צריך להתאים את עצמו גם לדפוסים החדשים והגדולים ביותר בארץ.
אין לי כח להסביר למה זה קורה, יש כבר אשכולות בנושא, אבל הבעיה שהדפוס מדי חדש ולא ההיפך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;243026:
אולי יש מישהו שיודע באיזה עיתון זה יצא טוב שאפשר לראות.
(עיתון מפורסם לא סתם עלון שכונתי)
אני מבקש שוב
מי יודע באיזה עיתון זה יצא טוב הפרסומת ויוכל לומר לי
(בפרט אלו שכתבו שזה פאשלה רק להמודיע איפה זה היה טוב)
ב.ד.ח.י.פ.ו.ת

• הוסף לסימניות
עיתון "משפחה" ו"עדן" העלה זאת בשני חלקים ומחקו. תנסה לבקש ממנו באישי.

• הוסף לסימניות
גם ביתד נאמן בערב שבת
המודעה התפרסה כמו שצריך.
(הם מיושנים פחות מהמודיע?)

• הוסף לסימניות
היום בהמודיע היה את המודעה מתוקנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;243009:
יש עוד עיתון שהיה אותו פאשלה
נראה לי בשעה טובה,

אכן כך

• הוסף לסימניות
גם בבקהילה המודעה היתה ללא פאשלות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה