את לא צריכה לשים מייל שלחתי לך הודעה פרטיתאשמח שתשתלחי לי מייל ואשיב עם המספר
אין לי הודעות פרטיות-לא מנויה.
המייל שלי st207212אין לכתוב כתובת מייל
@ במקום ה #
תודה רבה!
תודה רבה, עזתר לי מאוד.את לא צריכה לשים מייל שלחתי לך הודעה פרטית
תודה רבה!!אפשר מפה בלי סמארטפון
![]()
Truecaller – Identify Unknown Callers & Block Spam Calls
Truecaller helps you identify unknown numbers, block spam calls and messages, and stay protected from fraud. Trusted by millions for smarter, safer communication.www.truecaller.com
פעם זה עבדאפשר מפה בלי סמארטפון
![]()
Truecaller helps you identify unknown numbers, block spam calls and messages, and stay protected from fraud. Trusted by millions for smarter, safer communication.www.truecaller.com
אבל יש מגבלה בכמות החיפושים, לא?אפשר מפה בלי סמארטפון
![]()
כןאבל יש מגבלה בכמות החיפושים, לא?
אז אולי מישהו יכול להסביר לי למה זה לא עובד ליזה כן עובד נכנסתי עכשיו
זה עד 5 חיפושים (בערך)אז אולי מישהו יכול להסביר לי למה זה לא עובד לי
עבד לי מצויין עד לפני שהם שינו משהו שם בחיפוש
היה לי ממש שימושי
לא עובד לי בכללזה עד 5 חיפושים (בערך)
איזה יש לכם?יש מצב שזה קשור לסינון?
אולי.. אצלי בנטפרי עובד..אתרוג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים