מישהו לקח משכנתא בזמן האחרון?

• הוסף לסימניות
נעזרתם ביועץ משכנתאות?

יש לכם מישהו אמין, טוב וזול להמליץ עליו?

• הוסף לסימניות
יש את שושן בקרית הרצוג, השם של העסק שלהם הוא "תיווך עוצמה"-"עוצמה משכנתאות".

אבל, קודם כל עושים סקר בבנקים ומוציאים את ההצעה הטובה ביותר, ורק לאחמ"כ הולכים ליועץ משכנתאות ומניחים לו את ההצעה שכבר ישנה על השולחן, ובודקים אם ההצעה שלו משתלמת יותר או לא..

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
'פתרונות משכנתא' שירות מקצועי, מהיר אמין ואיכותי והעיקר אדיב
0527649978

• הוסף לסימניות
מה נקרא מחיר הגיוני לשירות כזה?
הציעו לי בניית תמהיל + בדיקות בנקים ב-6000 ש"ח.
זה יקר? זול? הגיוני?

אני ממש לא מתמצאת.

והאם באמת מורכב לקחת משכנתא בלי ייעוץ?

• הוסף לסימניות
די יקר.

אני לקחתי משכנתא בלי ייעוץ.
צריך קצת רצון טוב, וראש שמבין עניין.
זה הכל.

• הוסף לסימניות
6000 ש"ח זה יקר, שושן הנז"ל לדוגמא לוקחים 4000-5000 ש"ח, והם עושים הכל מא-ת..
ושוב, ללכת ישר ליועץ משכנתאות זה בזבוז זמן וכסף, וכדלעיל.

• הוסף לסימניות
הדירה פשוטה או בעייתית?
האנשים חלקים או בעיות?

כי אם הדירה והאנשים חלקים חבל על הכסף שלכם, היועץ לא ממציא את הגלגל.
תעשו סקר שוק (אותו אף אחד לא יעשה בשבילכם)
ושוב סיבוב ע"מ להוריד את ההצעות הזולות עוד יותר ועם זה תפנו ליועץ מקצועי (שלמו לו לשעת יעוץ)
שיעזור לכם לבחור את המסלול הטוב ביותר בתנאי השוק הנוכחי ובהתאם לכם.

כל השאר פשוט למדי, ולא כ"כ מסובך כמו שפרסומות היועצים מתיימרות להציג:)

• הוסף לסימניות
יש גם כאלה שלוקחים 3000 ולא לכל אחד זה בזבוז זמן וכסף, זה תלוי מה מתעסקים, אני במצבי היום אם הייתי לוקח משכנתא הייתי עושה את זה ע"י יועץ אחרי שהייתי מברר עליו טוב טוב, זה היה חוסך לי גם זמן וגם כסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1062391:
יש גם כאלה שלוקחים 3000 ולא לכל אחד זה בזבוז זמן וכסף, זה תלוי מה מתעסקים, אני במצבי היום אם הייתי לוקח משכנתא הייתי עושה את זה ע"י יועץ אחרי שהייתי מברר עליו טוב טוב, זה היה חוסך לי גם זמן וגם כסף.

אז זהו, שאנחנו לפני המשכנתא עשינו ברור טוב טוב,
וראינו שהרבה מאד מהיועצים (החזקים בשוק בכל אופן)
נוטים לעשות את המשכנתאות עם הבנקים איתם נוח להם לעבוד ויש להם דילים.
לפעמים הדילים משתלמים, אבל בפועל הרבה מאד פעמים לבד אפשר להגיע למשכנתאות הרבה יותר טובות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1062394:
אז זהו, שאנחנו לפני המשכנתא עשינו ברור טוב טוב,
וראינו שהרבה מאד מהיועצים (החזקים בשוק בכל אופן)
נוטים לעשות את המשכנתאות עם הבנקים איתם נוח להם לעבוד ויש להם דילים.
לפעמים הדילים משתלמים, אבל בפועל הרבה מאד פעמים לבד אפשר להגיע למשכנתאות הרבה יותר טובות!!

זה נכון בחלק מהמקרים, אבל יש כאלו שלא מבינים בכלל בדברים האלו והנתונים רק מבלבלים אותם לגמרי ולהם עדיף יועץ שיעשה להם סדר בבלגן, גם בן אדם פרטי שלא מבין יכול לעשות טעויות שונות ולשרוף את עצמו בכל הבנקים מלקבל משכנתא, אני גם לקחתי משכנתא לבד אבל זה היה כשהייתי אברך צעיר והיה לי זמן לעשות סקר בבנקים וקיבלתי תנאים טובים מאוד, אם אעשה מחזור משכנתא אעשה זאת ע"י יועץ מחוסר זמן, כמובן שאעקוב אחרי דבריו וגם אעשה קצת סקר בבנקים במסגרת זמני הפנוי.

• הוסף לסימניות
פתרונות משכנתא אכן יעילה מאוד, וגם המחיר הרבה יותר זול ממה שהביאו כאן.

• הוסף לסימניות
אנחנו הלכנו למימון קל
ומאוד היינו מרוצים

אני לא התעסקתי פיזית

אבל בעלי אמר שהם חסכו המון ולא רק טכנית אלא גם כספית
אבא שלי שעזר ל-2 אחים שלי עם המשכנתא ועשו זאת דרך פקיד טוב בבנק
הלך עם בעלי לפגישה במימון קל
וממש כאב לו שלא הלך עם 2 אחים שלי גם לשם או בכל אופן לברר על יועץ משכנתא.

בכל אופן אני לא רואה טעם להפריך כ"כ את היועצים למינהם

שווה בירור בכל אופן - החיסכון, הפריסה וכל הפרטים וגם משנה העומס שלכם חוץ מזה...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מי שאומר שקיבל הצעה יותר טובה על ידי יועץ משכנתאות שיעלה פה הצעת מחיר:
סך הכל יש כמה מסלולים שכל הבנקים נותנים אותם
1.פריים זה ריבית הכי זולה וכרגע הכי משתלמת
2. משתנה כל 5 שנים לא צמודה
3.משתנה כל 5 שנים צמודה
ואני יסביר את המסלולים:
1.ראוי לציין שבנק ישראל קבע שהבנקים יכולים לתת את ריבית פריים רק עד שליש מהמשכנתא הסיכון במסלול זה שאם הפריים יכפיל את עצמו זה יצא מאוד יקר. המעלה שהוא עכשיו מאוד נמוך ובשביל שיעלה משמעותי צריך שהיה נפילה בכלכלה בישראל, מעלה נוספת שאין קנסות ביציאה
2.מסלול זה נקבע בלקיחת המשכנתא נקבע הריבית והריבית לא משתנה {בין שעולה ובין שיורד הריבית}במשך 5 שנים ולאחר 5 שנים שוב נקבע לפי אותו תאריך. המעלה במסלול זה שאין תנודות בהחזר החודשי היות שהריבית קבועה, מעלה נוספת שלא משלמים הצמדה
3. משתנה הפירוש כמו במסלול הקודם. המעלה במסלול זה שהריביות נמוכות החיסרון שחוץ מהריביות משלמים הצמדה חשוב להדגיש!!! כשאתם מגיעים לבנק ונותנים לכם הצעה, מופיע לכם במסלול זה ריבית, מאוד נמוכה, הסיבה לכך שבנוסף לריבית אתם משלמים הצמדה שזה תלוי בשנה וזה בערך כ-2.5% שנתי.
חשוב מאוד לציין שתמיד שאתם משווים אל תשוו לפי הריבית שהבנק נתן לכם אלא לפי החשבון, כלומר פריים -0.8 או עוגן +2% הסיבה שעד שאתם מקבלים הצעה מבנק אחר יכול להיות שירד הפריים והסיבה שהבנק השני נתן לכם הצעה יותר נמוכה זה בגלל שירד הפריים
לדוגמא בנק א ' נתן לכם פריים -0.8 הפריים היה 2.8 הריבית יוצאת 2% ובנק ב' נתן לכם פריים -0.75 והפריים השתנה ל-2.7 הריבית יוצאת 1.95
אפילו שנראה שהריבית של בנק ב' נמוכה בכל זאת ריבית בנק א' משתלמת יותר היות שפריים ירד יצא שהריבית תהיה 1.9%
בהצלחה רבה
נ.ב. אם זה נראה לך מסובך מדאי אתם יכולים לשבת עם פקיד ולשאול הוא יענה לכם גם אם אין לא כ"כ סבלנות
אני קיבלתי פריים -0.85

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוצלח;1062718 סך הכל יש כמה מסלולים שכל הבנקים נותנים אותם 1.פריים זה ריבית הכי זולה וכרגע הכי משתלמת 1.ראוי לציין שבנק ישראל קבע שהבנקים יכולים לתת את ריבית פריים רק עד שליש מהמשכנתא הסיכון במסלול זה שאם הפריים יכפיל את עצמו זה יצא מאוד יקר. המעלה שהוא עכשיו מאוד נמוך ובשביל שיעלה משמעותי צריך שהיה נפילה בכלכלה בישראל:
ריבית הפריים תלויה מאד במדיניות הנגיד,
(פישר היה בעד הורדת הריבית, בעוד שפרנקל שהיה לפניו להיפך)
זה תלוי בהרבה גורמים ואינטרסים ולא רק בעוצמת הכלכלה.

עכשיו זה תחום אפור שלא יודעים לאן הרוח נושבת ורצוי מאד להתייעץ עם גורם רציני בעניין אחוזי ריבית הפריים, אפשר לומר שהגבלת האפשרות ל1/3 בלבד לפני שנה נראתה מעצבנת מאד ואילו עכשיו זה גורם שיכול למתן בעיות במקרה והמדיניות תשתנה.

• הוסף לסימניות
כאחד שעובד במשרד לייעוץ משכנתאות
אני מודע לבלבול שנגרם לאנשים כשמדובר בפנייה ליועץ,
כמו"כ אני גם מודע לאנשים שניסו בעצמם והלך להם טוב מאד!, אבל בשביל זה צריך שיהיה לך את האמצעים כדלהלן:
זמן, יכולת להתרוצץ בין הבנקים (כדי להשיג הצעה משתלמת), וכשלא לחוץ לך הכסף
אז בד"כ כשמדובר בלקיחת משכנתא לצורך רכישה, רוב אנשים מעדיפים לתת את העבודה ליועץ, מכיוון שיש מספיק כאבי ראש עם עצם העברת הבעלות, ואין להם מספיק זמן כדי להתרוצץ בין הבנקים וכו'
עכשיו, כמטפל בתיקים-רובם אכן מדובר ברכישה, וחלק האחר מדובר בתיקים שלא לצורך רכישה שאין להם זמן בכלל, והם פשוט מעדיפים שמישהו יעשה להם את העבודה גם תמורת מחיר,
תשקלו היטב אם יש לכם את הנתונים שכתבתי, ואם לא, בררו יועץ אמין קודם כל!

אגב, אשמח לעזור כמובן...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו יועצת משכנתאות שהביאה לנו דיל זול מאד וגם חכם.
הרבה מיותר זול מכל מה שהצלחנו להשיג בהתמסחרות עם הבנקים

• הוסף לסימניות
כשלקחנו את המשכנתא לפני כשנתים וחצי אמר לנו קרוב משפחה שהוא יועץ משכנתאות: השוק של המשכנתאות בבנקים פרוץ, אם יש לכם זמן וחבל לכם על הכסף- לכו ותעשו זאת לבד!
עשינו סבב בין הבנקים וב"ה קבלנו משכנתא מעולה בתנאים מעולים.
נכון זה כאב ראש, והכי קל לשלם ליועץ ולשבת בשקט, אבל השאלה מה ה"כיס":) אומר בנידון...
ותכלס, יש לנו מכך סיפוק גדול:)

• הוסף לסימניות
מי יכול להעלות הצעת מחיר זולה שקיבל דרך יועץ משכנתאות

• הוסף לסימניות
אני כבר אחרי התהליך....

עשיתי עבודות שטח רבות בענין
מה שעזר לי מאד זה אתר מקסים בשם משכנתאמן. נותן את כל הכלים להבין את המושגים הבסיסיים במשכנתא, כך שגם אם תלכו ליועץ או תנסו לבד לגשת לבנקים - תבינו את השפה.
יש שם גם מחשבון מצוין. ממליצה בחום לעבור על כל הפוסטים!

למען האמת, ביחס ליועצי משכנתא - היום החוקים ממש נוקשים ואין הרבה אפשרויות משחק.
אם תרצו מידע נוסף - אשמח לעזור מנסיוני (באישי)

• הוסף לסימניות
מחשבון משכנתא מעולה בקישור:
http://www.mashkantaview.co.il/index.html

אפשר להכניס בו מגוון אופציות ומסלולים וגם לקבל את הסכום הסופי שתשלמו בסופו של דבר
שימו לב שבצד ימין למטה אפשר לקבוע את הפריים ולשחק עם העקומות (יעלה-ירד וכו')
וגם לשחק עם המדד
כך שאפשר בעצם לבדוק מצבים כלכליים שונים במשק ולראות כמה הם ישפיעו על ההחזר
בכל נקודת זמן על פני הגרף - בהצבעת עכבר מקבלים את הסכום לאותו חודש
אפשר לבדוק החזרים לפי לוח שפיצר (החזר יחסית קבוע כל חודש) או לפי קרן שווה (מתחיל גבוה ויורד עם השנים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת