נכתב ע"י ip6;1062391:יש גם כאלה שלוקחים 3000 ולא לכל אחד זה בזבוז זמן וכסף, זה תלוי מה מתעסקים, אני במצבי היום אם הייתי לוקח משכנתא הייתי עושה את זה ע"י יועץ אחרי שהייתי מברר עליו טוב טוב, זה היה חוסך לי גם זמן וגם כסף.
נכתב ע"י mig;1062394:אז זהו, שאנחנו לפני המשכנתא עשינו ברור טוב טוב,
וראינו שהרבה מאד מהיועצים (החזקים בשוק בכל אופן)
נוטים לעשות את המשכנתאות עם הבנקים איתם נוח להם לעבוד ויש להם דילים.
לפעמים הדילים משתלמים, אבל בפועל הרבה מאד פעמים לבד אפשר להגיע למשכנתאות הרבה יותר טובות!!
נכתב ע"י מוצלח;1062718 סך הכל יש כמה מסלולים שכל הבנקים נותנים אותם 1.פריים זה ריבית הכי זולה וכרגע הכי משתלמת 1.ראוי לציין שבנק ישראל קבע שהבנקים יכולים לתת את ריבית פריים רק עד שליש מהמשכנתא הסיכון במסלול זה שאם הפריים יכפיל את עצמו זה יצא מאוד יקר. המעלה שהוא עכשיו מאוד נמוך ובשביל שיעלה משמעותי צריך שהיה נפילה בכלכלה בישראל:ריבית הפריים תלויה מאד במדיניות הנגיד,
(פישר היה בעד הורדת הריבית, בעוד שפרנקל שהיה לפניו להיפך)
זה תלוי בהרבה גורמים ואינטרסים ולא רק בעוצמת הכלכלה.
עכשיו זה תחום אפור שלא יודעים לאן הרוח נושבת ורצוי מאד להתייעץ עם גורם רציני בעניין אחוזי ריבית הפריים, אפשר לומר שהגבלת האפשרות ל1/3 בלבד לפני שנה נראתה מעצבנת מאד ואילו עכשיו זה גורם שיכול למתן בעיות במקרה והמדיניות תשתנה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים