דרוש מידע מישהו מכיר את המחשב הזה??

• הוסף לסימניות
גדלים שונים

• הוסף לסימניות
לא עקבתי אחרי כל האשכול
אבל--
למי שמעוניין בעלי מוכר מחשבים המסוכן כל החברות במחירים הכי מעולים
בבני ברק וקרית ספר
וגם מתקין תוכנות וכו'
השם שלו אליעזר קאופמן
0533110844
תמיד שאני נותנת כאן את הטלפון אחכ אני מקבלת בפרטי או כאן בפורום תודות ששמתי את הטלפון שלו מלקוחות מרוצים

• הוסף לסימניות
איזה דעה לגבי מה?
כי אני רוצה כבר ללכת לקנות וסיבכתם אותי לגמרי....
דעתי היא שאם את כבר מוציאה כזה סכום גדול שווה גם להשקיע יותר באיכות, ולכן לכי על היוגה, (הגם שהוא "רק" i5 , ה i7 הוא אוברקיל לכל דבר, אין לך סיכוי לנצל גם לא חצי מהיכולות של ה i5)
אבל בסופו של יום זה החלטה שלך, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
דעתי היא שאם את כבר מוציאה כזה סכום גדול שווה גם להשקיע יותר באיכות, ולכן לכי על היוגה, (הגם שהוא "רק" i5 , ה i7 הוא אוברקיל לכל דבר, אין לך סיכוי לנצל גם לא חצי מהיכולות של ה i5)
אבל בסופו של יום זה החלטה שלך, בהצלחה.
אא"כ אתם מעוניינים להוציא 5.5K ומעלה..
יש יוגה+I7

תודה לכולם על העזרה
קניתי אותו
אני משלמת בלי מעמ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה