- הוסף לסימניות
אבא שלימי אמר שלא?
אבא שלימי אמר שלא?
לדעתי הFLEX וה YOGA הם אחים (כמעט זהים).אגב מבחינת איכות, סדרת יוגה (שזה הקישור האחרון שהבאת בעמוד הזה) יותר טובה מ flex
איזה אתר?אני קניתי מהאתר הזה
(אמנם המעבדים דור 10 ולא 11 אך יש פער משמעותי במחיר)
איזה אתר?
לא. תוקן.ksp, לא?
זה דור 11 שזה שדרוג משמעותי, לצרכים שלך זה והותר, לא תרגישי שום הבדל בינו לבין ה i7 כי את לא תגיעי לתקרה שלו בשום מצב.עכשיו ראיתי שהיוגה זה I5 מעבד, אז זה כבר לא רלוונטי....
בקושי בני דודיםלדעתי הFLEX וה YOGA הם אחים (כמעט זהים).
גדלים שונים
תמהני..היוגה יפה
אולי בתמונה, תגיד לי את זה אחרי שתרגיש ותראה אותם בעין.תמהני..
הרי בלא המותג הרשום הם נראים אחד לאחד זהים!
מכיר אותם פיזי, וזו דעתי...אולי בתמונה, תגיד לי את זה אחרי שתרגיש ותראה אותם בעין.
איזה דעה לגבי מה?מכיר אותם פיזי, וזו דעתי...
אני יודעת איפה, הבעיה איזה מחשב....לקנות?
דעתי היא שאם את כבר מוציאה כזה סכום גדול שווה גם להשקיע יותר באיכות, ולכן לכי על היוגה, (הגם שהוא "רק" i5 , ה i7 הוא אוברקיל לכל דבר, אין לך סיכוי לנצל גם לא חצי מהיכולות של ה i5)איזה דעה לגבי מה?
כי אני רוצה כבר ללכת לקנות וסיבכתם אותי לגמרי....
ל ksp יש שירות טוב יותר חד משמעית, וגם מחיר יותר זולאני יודעת איפה, הבעיה איזה מחשב....
או בivory או ב ksp
אא"כ אתם מעוניינים להוציא 5.5K ומעלה..דעתי היא שאם את כבר מוציאה כזה סכום גדול שווה גם להשקיע יותר באיכות, ולכן לכי על היוגה, (הגם שהוא "רק" i5 , ה i7 הוא אוברקיל לכל דבר, אין לך סיכוי לנצל גם לא חצי מהיכולות של ה i5)
אבל בסופו של יום זה החלטה שלך, בהצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים