אני לא צריכה משו ממש רציני כן?
אני גם רוצה עם מצלמה טובה ודברים מגניבים כמו מזהה פנים וטביעת אצבע וגם מסך מגע יכול להיות טוב
zuzu.deals
![]()
Lenovo Flex 5 - מחשב נייד עם מפרט מעולה במחיר מדהים! - מסך מגע, RYZEN 5, 16GB רק ב750$ /₪2471 עד הבית! | ZUZU DEALS - זוזו דילס
לא מעט מבצעים ומילים נכתבו כאן על מחשבי הFLEX של לנובו…zuzu.deals
אני חושבת שאלך עלזה
ואגב 256 גיגה אחסון זה די הרבה לא?![]()
מחשב נייד עם מסך מגע "15.6 Lenovo IdeaPad Flex 5 82HT0034IV i7-1165G7 כונן 512G SSD, זכרון 16GB ומ.גרפי Intel Iris Xe Graphics
מחשב נייד עם מסך מגע "15.6 Lenovo IdeaPad Flex 5 82HT0034IV i7-1165G7 כונן 512G SSD, זכרון 16GB ומ.גרפי Intel Iris Xe Graphicswww.ivory.co.il
אני חושבת שאלך על זה
כמה עלה?מחשב נייד עם מסך מגע "14 Dell Inspiron 14 5406 i7-1165G7 בצבע אפור (ivory.co.il)
@שיראל אני קניתי אותו....הוא מעולה....נגמר באייבורי אולי תמצאי במקום אחר...![]()
מחשב נייד עם מסך מגע "14 Dell Inspiron 14 5406 i7-1165G7 בצבע אפור, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB ומ.גרפי Nvidia GeForce MX330
היכנסו לקניית מחשב נייד עם מסך מגע "14 Dell Inspiron 14 5406 i7-1165G7 בצבע אפור, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB ומ.גרפי Nvidia GeForce MX330 ברשת אייבורי בפריסה ארציתwww.ivory.co.il
5800 בערךכמה עלה?
לא להתקרב !!אם כבר פתחתם בנושא הזה
אני צריכה דחוף מחשב לשימוש ביתי ראיתי אחד באמזון שהרבה קנו ואמזון המליצה עליו אני צריכה בעיקר לגלישה לא תוכנות כבדות וכו
ממליצים עליו?
אבל כזה שמתנתק זה דפוק כי זה נשבר אחרי שניה....
יש משו דומה אבל לא מתנתק?
אם כבר אשכול על מחשבים ניידים
אשמח גם על המלצה למחשב נייד טוב {אם תוכלו לפרט מפרט זה יעזור}
שמתאים לגרפיקה
מה כל כך גרוע בו?לא להתקרב !!
חוץ מזה שיש בארץ את האסוס המפורסם במחיר קרוב ויחסית יותר טוב.
הוא חלש מאוד, תוך כמה שבועות הוא לא יזוז, יש לו אחסון קטן מאוד בקושי מספיק למערכת הפעלה.מה כל כך גרוע בו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים