מידע שימושי מישהו מכיר את כתובת המייל הזו

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים אני מקבל את ההודעה הזו כביכול על משלוח שבדרך וחסר פרטים זה מגיע לספאם מישהו יודע מה זה?
1640618147493.png

• הוסף לסימניות
המייל שלך מפורסם פה בתמונה

• הוסף לסימניות
תרשום אחת מהכתובות הבאות:
נפלתי בנט
מתן כהנא
יוליה מלינובסקי
מח"ש
להב 33
איוון ליברמן

• הוסף לסימניות
עדין ממשיכים לדאוג לי כדי להעביר את "החבילה"
האם יש סיכון ללחוץ על הלינק לביטול המנוי הספאם שלי מפוצץ כבר מהחבילה הזו ודומיו

• הוסף לסימניות
עדין ממשיכים לדאוג לי כדי להעביר את "החבילה"
האם יש סיכון ללחוץ על הלינק לביטול המנוי הספאם שלי מפוצץ כבר מהחבילה הזו ודומיו
קיים סיכון כפול:
א. תקבל וירוס למחשב.
ב. לא יתייחסו לבקשה שלך (זה כבר לא סיכון...).

• הוסף לסימניות
ישר כח זה מסנן גם מיילים עתידיים?

זה מסנן רק מיילים עתידיים!
לסינון מיילים קיימים צריך רק להקליד את כתובת המייל בשורת החיפוש, לבחור את כל המיילים ולמחוק.
(שימו לב: יש לרוקן את המיילים גם מהאשפה על מנת לפנות מקום במייל!)

(מצורף הסבר לבחירת כל המיילים שבחיפוש למי שלא יודע אם יש...)
בחירת הכל.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה מסנן רק מיילים עתידיים!
לסינון מיילים קיימים צריך רק להקליד את כתובת המייל בשורת החיפוש, לבחור את כל המיילים ולמחוק.
(שימו לב: יש לרוקן את המיילים גם מהאשפה על מנת לפנות מקום במייל!)

(מצורף הסבר לבחירת כל המיילים שבחיפוש למי שלא יודע אם יש...)
צפה בקובץ המצורף 1059022
שאתה מפעיל את הסינון יש למטה שורה ששואלת האם להחיל גם על מיילים קודמים
1644220337312.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה