גם חשבתי אבל זה מגיע כל יום התחלתי לחשוב אולי אני מפספס משהוזה עוקץ ידוע, למחוק ולהמשיך הלאה
תדווח על ספאםממשיך להגיע הודעות איך מתפטרים מהם
תעשה מסנן שימחק אותו ישירותעדין ממשיכים לדאוג לי כדי להעביר את "החבילה"
האם יש סיכון ללחוץ על הלינק לביטול המנוי הספאם שלי מפוצץ כבר מהחבילה הזו ודומיו
קיים סיכון כפול:עדין ממשיכים לדאוג לי כדי להעביר את "החבילה"
האם יש סיכון ללחוץ על הלינק לביטול המנוי הספאם שלי מפוצץ כבר מהחבילה הזו ודומיו
איך עושים?תעשה מסנן שימחק אותו ישירות
איך עושים?
ישר כח זה מסנן גם מיילים עתידיים?
כןישר כח זה מסנן גם מיילים עתידיים?
ישר כח זה מסנן גם מיילים עתידיים?
זה מסנן רק מיילים עתידיים!
שאתה מפעיל את הסינון יש למטה שורה ששואלת האם להחיל גם על מיילים קודמיםזה מסנן רק מיילים עתידיים!
לסינון מיילים קיימים צריך רק להקליד את כתובת המייל בשורת החיפוש, לבחור את כל המיילים ולמחוק.
(שימו לב: יש לרוקן את המיילים גם מהאשפה על מנת לפנות מקום במייל!)
(מצורף הסבר לבחירת כל המיילים שבחיפוש למי שלא יודע אם יש...)
צפה בקובץ המצורף 1059022
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים