דרוש מידע מישהו מכיר יועצת בשם גליה סברסוב?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מקבלת ממנה מיילים בעניינים שונים, למישהו יש אינפרומציה עליה? נעזרתם בה? נשמח מאד שתשתפו אותנו.
אפשר במייל YM045856 שטרודל גימייל

• הוסף לסימניות
היא מוכרת מאוד
בעיקר בנושא מוגנות

• הוסף לסימניות
תואר מוכר
לא זוכרת מאיפה
אבל היא מציינת את זה
את יכולה לשאול אותה/ לבדוק את זה - כל אחד שיש לו תואר ואו מס' רשיון אפשר לוודא את זה

• הוסף לסימניות
הרבה זמן עניין אותי הנושא של מוגנות
עכשיו הצטרפתי לרשימה של גליה
והתחלתי לקבל ממנה סדרה חינמית למוגנות
זה פשוט מדהים! היא נותנת שם כלים מעולים!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
תותחית על!
מקצועית בהכל.
רגישה אנושית ענווה כנה ומתמחה בכל התחומים-
התמקצעה במוגנות.
כמי שמכירה את השוק הפרוע של היועצות- ממליצה עליה בכל פה.
אל דאגה, אין לי רווחים ממנה ואיני גוזרת קופונים על חשבון אף אחת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
למישהי של טלפון שלה?

• הוסף לסימניות
המייל שלה הוא galia.sab שטרודל גימל ...
ממליצה בחום , היא לא מפחדת להעלות דברים כה רגישים שדורשים התייחסות,
ונעה במדויק בין הפתיחות לבין הצניעות בצורה יפה מכובדת ומקצועית.

• הוסף לסימניות
אני אישית ממש לא התחברתי לכל התכנים שלה בנושאי מוגנות
יש דברים שהיא אומרת לספר לילדים שגובלים לדעתי בפגיעה בילדים ובחיי הילדות שלהם
כמובן שיש דברים רבים שהסכמתי איתה והחכמתי אבל ממש לא הייתי ממליצה באופן גורף , ושמעתי מעוד כמה וכמה שהסתייגו מאד מכמה דברים שלה, לתשומת לב...
(עשיתי קורס מוגנות מקוון לילדים ,בתשלום)

• הוסף לסימניות
לפעמים, כשאנחנו מדברים על מוגנות, אנחנו עלולים לבלבל בין שפת הרוך, שהיא שפתם של הילדים, לשפת התשוקה, שהיא שפתם של מבוגרים. ילדים נמצאים בגיל החביון, וחשיפה שלהם, גם אם היא דרך שיח, לכאורה, על מוגנות, עלולה לחשוף אותם בצורה לא לגמרי מתואמת.
לכן מתחברת מאד למשפט הזה
גובלים לדעתי בפגיעה בילדים ובחיי הילדות שלהם
בהתייחס לשיח על מוגנות, לא בהתייחס ספציפית לתכנים של גליה אותם אנני מכירה מספיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה