דרוש מידע מישהו מכיר על כדורים לצמיחה של השיער?

• הוסף לסימניות
יש לי שיער עדין וחלש
עשיתי החלקה לאחרונה
ומאז יש לי נשירה
מישהי לקחה פה כדורים לחיזוק השערה ולשיער בריא וחזק ויכולה להמליץ לי?
אשמח לשמוע
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זה לא סתם נשירה
אם יש נשירה שהיא בגדר מחלה, יש לזה כדורים ביולוגיים, זה לא סתם עוד משהו

• הוסף לסימניות
זה לא סתם נשירה
אם יש נשירה שהיא בגדר מחלה, יש לזה כדורים ביולוגיים, זה לא סתם עוד משהו
אני מחפשת כדורים טבעיים בעיקר
אם יש משהו לא טבעי שהוא מומלץ אשמח גם לשמוע
זה לא נשירה בגדר מחלה ב"ה

• הוסף לסימניות
תנסי אבץ.
ואם לא אכפת לך כ''כ על ההחלקה אז שמפו טוב(לא חייב יקר) לעשות הרבה זמן את השיער ואז לשטוף.-מאד מחזק את השיער.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר גם למרוח על השיער שמן זית+ביצה חלמון לערבב ולמרוח בשורשים
לעשות עיסוי ,זה מחזק את השורשים ומעודד צמיחה
הזכרת לי...
חומץ תפוחים.
הבנתי שממש עוזר,
השאלה אם בעניין למרוח..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין כדורים טבעיים?
אז תנסי את האבץ כפי שכתבתי,
נראה לי שיש לאלטמן משהו טבעי תבדקי.

אגב- יש אחת בבני ברק בשם קליין יש לה כדורים/טיפות טבעיים כמעט לכל דבר, בעבר יצא לי להשתמש בזה למשהו אחר וממש עזר אולי תנסי לבדוק אם יש לה משהו מתאים.

• הוסף לסימניות
אם את בעניין לשמוע על שמפו לנשירה יש לי אחד להמליץ
אני משתמשת בו גם יש בו שמן קיק והוא טבעי לגמרי

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש לא מכירה

שמפו נגד נשירה ניסת?
כמו מה?
אז תנסי את האבץ כפי שכתבתי,
נראה לי שיש לאלטמן משהו טבעי תבדקי.

אגב- יש אחת בבני ברק בשם קליין יש לה כדורים/טיפות טבעיים כמעט לכל דבר, בעבר יצא לי להשתמש בזה למשהו אחר וממש עזר אולי תנסי לבדוק אם יש לה משהו מתאים.
היא מוכרת מהבית?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה