דרוש מידע מישהו מכיר על כדורים לצמיחה של השיער?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כדורים של חברת שורשים - hsn - p - 1000
וביוטין של חברת אלטמן (טבליה של 1000 מק"ג)
שניהם כדורים טבעיים.
לדעתי (מניסיון אישי) זה עוצר את הנשירה (כוונתי, שאני לא חושב שזה מחזק ומגדל את השיער, אלא עוצר במקרה הטוב)

• הוסף לסימניות
כדורים של חברת שורשים - hsn - p - 1000
וביוטין של חברת אלטמן (טבליה של 1000 מק"ג)
שניהם כדורים טבעיים.
לדעתי (מניסיון אישי) זה עוצר את הנשירה (כוונתי, שאני לא חושב שזה מחזק ומגדל את השיער, אלא עוצר במקרה הטוב)
אין לי נשירה ממש
אני צריכה יותר לחיזוק השיער, לעבות אותו ושיהיה פחות חלש
אז מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
השילוב המנצח
לדעתי;)
:
אבץ (עדיף של 50 ולא של 25)
שמן קיק 3 פעמים בשבוע למשך שעה לפני המקלחת
שמפו נבט חיטה

• הוסף לסימניות
לי עזר מאוד אצל הבן שלי (לא אחרי החלקה) השמפו של פוראוור אצלי נולדים עם שער שנושר בחודש הראשון ואז עד גיל שנה אין שיער
הפעם כשחצי נשר התחלתי עם השמפו הזה והכל צמח חזרה!!!!

• הוסף לסימניות
לי עזר מאוד אצל הבן שלי (לא אחרי החלקה) השמפו של פוראוור אצלי נולדים עם שער שנושר בחודש הראשון ואז עד גיל שנה אין שיער
יש מישהי שניסתה לא על ילדים?

• הוסף לסימניות
זה?

• הוסף לסימניות
יש כדורים עם מרשם רופא
הבעיה שהוא לא מצמיח שערות רק בראש...
לדוגמא מרבה שערות בגבות וכדומה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה