temu מישהו עדיין מצליח להוציא מהם קופונים או פיצויים?

• הוסף לסימניות
איך אתם עושים את זה?
יש לי הזמנה של 50 ש"ח
ולא מצליחה לעשות בלי מינימום הזמנה של 120 שח
אשמח לעזרתכם
דרך קישור ממומן
בהתחלה לא עבד, אחרי כמה פעמים הצלחתי
חשבון יחסית חדש, אולי בחשבונות וותיקים זה שונה

• הוסף לסימניות
אני כל פעם שרושמת לבוט מה קורה עם ההזמנה שלי אוטומטי הוא מציע לי קופון 20%, אפילו בלי להגיע לנציג. יש לי מלאי של קופונים..

• הוסף לסימניות
איך מנסיונכם ההחזרות מולם ?
עשיתי הזמנה גדולה ואני רוצה להחזיר 3 פריטים בשווי כ150 ש"ח
הבוט הציע לי החזר של 100 ש"ח בלי להחזיר את המוצרים ואני העדפתי להחזיר ולקבל החזר כספי מלא
טעיתי? אני יקבל את ה150 או שעדיף לי לקחת את ה100 ודי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבוט הציע לי החזר של 100 ש"ח בלי להחזיר את המוצרים ואני העדפתי להחזיר ולקבל החזר כספי מלא
תלוי אם יהיה לך למי למכור בארץ
בגדול חושבת שמה שעשית נכון.
אין עניין לשמור בבית מורים ללא שימוש רק בגלל שאין כח להחזיר
בשונה שאם יש לך למי להעביר.

ההחזרות ממש בקלות.
מדפיסים תוית החזרה
וזורקים לסניף הדואר הקרוב

• הוסף לסימניות
לפעמים שמבקשים פיתרון אחר הוא נותן להשאיר את המוצר אצלך ולקבל החזר כספי מלא

• הוסף לסימניות
פתחתי חשבן חדש כדי לנסות ולא נותן
אולי מזהה את הIP שלי?
אני פתחתי חשבון חדש, ועוד אחד יחסית חדש- ובשניהם נתן קישור ממומן, וכו'...
ומהחשבון שלי, שעשיתי ממנו הרבה הזמנות, ויש לי קרדיט בכמות נכבדה- אין על מה לדבר בשום אופן, ועשיתי את כל הנסיונות האפשריים...

• הוסף לסימניות
אני פתחתי חשבון חדש, ועוד אחד יחסית חדש- ובשניהם נתן קישור ממומן, וכו'...
ומהחשבון שלי, שעשיתי ממנו הרבה הזמנות, ויש לי קרדיט בכמות נכבדה- אין על מה לדבר בשום אופן, ועשיתי את כל הנסיונות האפשריים...
פתחתי עכשיו חשבון חדש במיוחד בשביל לנסות וגם לא נותן...

• הוסף לסימניות
הצלחתי לקבל החזר מלא על 2 פריטים שהגיעו לא טובים ללא החזרה סהכ 50 ש"ח
קופון של 20% לא הצלחתי למרות שישבתי להם על הצאט הרבה מאד זמן. אולי כבר הפיקו לי אחד בחודש האחרון.

• הוסף לסימניות
למה לא לקבל החזר מלא?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי שבוע שעבר,
אבל תחסכו את כל התחנונים והחנופות האלה...
זה לא עוזר..
פשוט תתלונו על מוצר שהגיע לא תקין בהזמנה קודמת שעשיתם,
ושאתם רוצים את הזיכוי בקוד קופון כי אתם לפני הזמנה גדולה...
בדרך כלל הם נותנים 20% עד 95 ש"ח.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני ג"כ קבלתי היום קופון 20% עד 96 ש"ח
התלוננתי שההזמנה שבצעתי לפני כשבוע לא מספיק מתקדמת.... הבוט נתן לי באופן מיידי...
(באמת רציתי שיזרזו, אין לי כרגע צורך בקופון...)
אולי אם לא מצליחים להוציא מהם קופון אפשר לעשות הזמנה של מוצר אחד קטן שיווקי ואז להתלונן שהשילוח איטי מידי...
סתם אני תוהה- כל הטריקים האלו לא גובלים בגזל?
עוד משהו- אלו שכותבים שאף פעם לא מצליחים לקבל מהם קופונים- ניסיתם לומר להם את זה? סתם מעניין..

• הוסף לסימניות
התלוננתי שההזמנה שבצעתי לפני כשבוע לא מספיק מתקדמת.... הבוט נתן לי באופן מיידי...
אולי אם לא מצליחים להוציא מהם קופון אפשר לעשות הזמנה של מוצר אחד קטן שיווקי ואז להתלונן שהשילוח איטי מידי...
עוד משהו- אלו שכותבים שאף פעם לא מצליחים לקבל מהם קופונים- ניסיתם לומר להם את זה? סתם מעניין..
את מה? את זה שההזמנה לא מספיק מתקדמת? ניסיתי לומר מליון פעם, על הזמנות שבאמת היו תקועות.
הוא רק אמר שזה עדיין בטווח הזמן המובטח, ושהוא ינסה לזרז, איזה פיצוי ואיזה נעליים...

• הוסף לסימניות
את מה? את זה שההזמנה לא מספיק מתקדמת? ניסיתי לומר מליון פעם, על הזמנות שבאמת היו תקועות.
הוא רק אמר שזה עדיין בטווח הזמן המובטח, ושהוא ינסה לזרז, איזה פיצוי ואיזה נעליים...
לא, התכוונתי לשאול אם אמרתם להם שאתם מאוכזבים כי אף פעם אתם לא מקבלים קופונים וכד' וחברים מספרים לכם שהם קבלו על אותו דבר פיצוי ולמה רק לכם הם לא נותנים וכן הלאה על זו הדרך
זה באמת ממש מוזר כי אצלי הבוט נותן לי - זאת אומרת שזה אפילו לא עניין של 'על איזה נציג נפלתי' יש פה משהו מעבר... אולי באמת כמו שמשהו פה כתב שככל שהחשבון יותר ותיק הם פחות משחררים קופונים..

• הוסף לסימניות
גם אני התחננתי הרבה לקבל איימתי עליהם שהם מפסידים מאות לקוחות מאוכזבים וכו' וכו'. לא הסכימו!!!!!!
אבל יום אחרי, התלוננתי שאני לא מצליחה לראות את ה90% הנחה (של המשחקים שלהם) מיד הציעו לי פיצוי של 20% ג"כ משו, לא?

האמת היא שהמערכת שלהם בנויה כך שהבוט מחלק קופונים בעיקר כשיש תלונה על עיכוב או חוסר שביעות רצון, אז לא מפתיע שקיבלת קופון כמעט מיד אחרי שפנית. הם יודעים שזה זול יותר לתת קופון מאשר להתמודד עם לקוח לא מרוצה, ולכן האלגוריתם מגיב ככה. לגבי ה"טריקים" יש הבדל גדול בין מצב שבו באמת יש עיכוב או בעיה אמיתית לבין מצב שבו מייצרים תלונה מלאכותית רק כדי לקבל קופון. כשמדובר בהתנהלות רגילה ומוצדקת, אין כאן עניין של גזל. אבל אם ממציאים בעיה שלא קיימת רק כדי לגרום להם לחלק קופון, זה כבר נכנס לאזור הרבה פחות נקי, גם מבחינת יושר וגם מבחינת כללי השירות שלהם.

לגבי מי שאומר שלעולם לא מצליח לקבל מהם קופונים, בהחלט כדאי פשוט לומר להם את זה. הרבה פעמים כשהבוט מזהה משפט כמו "אני אף פעם לא מקבל מכם קופונים" הוא נותן קופון פיצוי. המערכות שלהם מגיבות בעיקר למילים של חוסר שביעות רצון, גם אם לא מבקשים מפורשות.

בנוסף, יש תופעה שחוזרת בהרבה אתרי קניות והיא לא סתם הרגשה שהם גונבים אותי!. האתרים משתמשים במערכות שמזהות את ההתנהגות של הקונה ובודקות כמה פעמים הוא נכנס למוצר, האם הוא הוסיף אותו לעגלה ואם הוא חוזר לבדוק אותו שוב. ברגע שהמערכת מבינה שיש עניין המחיר לפעמים עולה כדי לבדוק עד כמה הקונה באמת רוצה את המוצר. זו לא טעות אלא מנגנון שמטרתו למקסם רווחים. אחד הדברים שאפשר לראות מיד הוא שהמחיר שראית בהתחלה לא תמיד נשאר אותו מחיר כשאתה חוזר למוצר. לפעמים אפילו במכשיר אחר תראה מחיר אחר לגמרי כי האתר לא מזהה אותך ונותן מחיר נקי בלי ההיסטוריה שלך.

גם בתוך העגלה המחיר יכול להשתנות וזה קורה ממש ברגעים שבהם אתה מתקרב לקנייה שכן שם יש סיכוי גבוה שתסכים לשלם גם אם זה קצת יותר. מי שלא מכיר את זה עלול לשלם הרבה יותר בלי לשים לב במיוחד כשהאתר יוצר תחושה שהמבצע עומד להסתיים או שהמלאי עומד להיגמר. אלה מנגנונים שעובדים היטב על קונים שממהרים לסגור עסקה. בפועל לעיתים קרובות מדובר רק בלחץ מכוון. ובכל זאת חשוב להבין שזה לא נחשב גניבה משום שהמחיר שמוצג הוא עדיין מחיר שהקונה רואה ומאשר לפני התשלום, והכל נעשה במסגרת המותר של מדיניות התמחור שלהם. הם לא לוקחים כסף מעבר למה שהלקוח אישר בפועל אלא רק משחקים במסגרת המחיר הנתון. זו התנהלות שיווקית אגרסיבית אבל לא גזל.

כדי להתמודד עם זה יש כמה דברים שעוזרים כמו לגלוש במצב גלישה בסתר או לנקות עוגיות לפני הקנייה כדי שהאתר לא ישתמש בהיסטוריה שלך. רצוי גם לא להיכנס פעמים רבות לאותו מוצר כי זה גורם למערכת להבין שיש ביקוש מצדך. במקרים רבים אם מחיר עלה פתאום שווה לחכות מעט שכן הוא עשוי לרדת בחזרה לאחר זמן קצר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה