- הוסף לסימניות
דרך קישור ממומןאיך אתם עושים את זה?
יש לי הזמנה של 50 ש"ח
ולא מצליחה לעשות בלי מינימום הזמנה של 120 שח
אשמח לעזרתכם
בהתחלה לא עבד, אחרי כמה פעמים הצלחתי
חשבון יחסית חדש, אולי בחשבונות וותיקים זה שונה
דרך קישור ממומןאיך אתם עושים את זה?
יש לי הזמנה של 50 ש"ח
ולא מצליחה לעשות בלי מינימום הזמנה של 120 שח
אשמח לעזרתכם
אבל זו השאלה בדיוקדרך קישור ממומן
בהתחלה לא עבד, אחרי כמה פעמים הצלחתי
חשבון יחסית חדש, אולי בחשבונות וותיקים זה שונה
תלוי אם יהיה לך למי למכור בארץאיך מנסיונכם ההחזרות מולם ?
עשיתי הזמנה גדולה ואני רוצה להחזיר 3 פריטים בשווי כ150 ש"ח
הבוט הציע לי החזר של 100 ש"ח בלי להחזיר את המוצרים ואני העדפתי להחזיר ולקבל החזר כספי מלא
טעיתי? אני יקבל את ה150 או שעדיף לי לקחת את ה100 ודי?
פתחתי חשבן חדש כדי לנסות ולא נותןכמה ותק יש לחשבון שלך?
ההרגשה שלי שלותיקים אין מה לנסות
לפעמים שמבקשים פיתרון אחר הוא נותן להשאיר את המוצר אצלך ולקבל החזר כספי מלאאיך מנסיונכם ההחזרות מולם ?
הבוט הציע לי החזר של 100 ש"ח בלי להחזיר את המוצרים ואני העדפתי להחזיר ולקבל החזר כספי מלא
אני פתחתי חשבון חדש, ועוד אחד יחסית חדש- ובשניהם נתן קישור ממומן, וכו'...פתחתי חשבן חדש כדי לנסות ולא נותן
אולי מזהה את הIP שלי?
פתחתי עכשיו חשבון חדש במיוחד בשביל לנסות וגם לא נותן...אני פתחתי חשבון חדש, ועוד אחד יחסית חדש- ובשניהם נתן קישור ממומן, וכו'...
ומהחשבון שלי, שעשיתי ממנו הרבה הזמנות, ויש לי קרדיט בכמות נכבדה- אין על מה לדבר בשום אופן, ועשיתי את כל הנסיונות האפשריים...
למה לא לקבל החזר מלא?איך מנסיונכם ההחזרות מולם ?
את מה? את זה שההזמנה לא מספיק מתקדמת? ניסיתי לומר מליון פעם, על הזמנות שבאמת היו תקועות.אני ג"כ קבלתי היום קופון 20% עד 96 ש"ח
התלוננתי שההזמנה שבצעתי לפני כשבוע לא מספיק מתקדמת.... הבוט נתן לי באופן מיידי...
(באמת רציתי שיזרזו, אין לי כרגע צורך בקופון...)
אולי אם לא מצליחים להוציא מהם קופון אפשר לעשות הזמנה של מוצר אחד קטן שיווקי ואז להתלונן שהשילוח איטי מידי...
סתם אני תוהה- כל הטריקים האלו לא גובלים בגזל?
עוד משהו- אלו שכותבים שאף פעם לא מצליחים לקבל מהם קופונים- ניסיתם לומר להם את זה? סתם מעניין..
לא, התכוונתי לשאול אם אמרתם להם שאתם מאוכזבים כי אף פעם אתם לא מקבלים קופונים וכד' וחברים מספרים לכם שהם קבלו על אותו דבר פיצוי ולמה רק לכם הם לא נותנים וכן הלאה על זו הדרךאת מה? את זה שההזמנה לא מספיק מתקדמת? ניסיתי לומר מליון פעם, על הזמנות שבאמת היו תקועות.
הוא רק אמר שזה עדיין בטווח הזמן המובטח, ושהוא ינסה לזרז, איזה פיצוי ואיזה נעליים...
האמת היא שהמערכת שלהם בנויה כך שהבוט מחלק קופונים בעיקר כשיש תלונה על עיכוב או חוסר שביעות רצון, אז לא מפתיע שקיבלת קופון כמעט מיד אחרי שפנית. הם יודעים שזה זול יותר לתת קופון מאשר להתמודד עם לקוח לא מרוצה, ולכן האלגוריתם מגיב ככה. לגבי ה"טריקים" יש הבדל גדול בין מצב שבו באמת יש עיכוב או בעיה אמיתית לבין מצב שבו מייצרים תלונה מלאכותית רק כדי לקבל קופון. כשמדובר בהתנהלות רגילה ומוצדקת, אין כאן עניין של גזל. אבל אם ממציאים בעיה שלא קיימת רק כדי לגרום להם לחלק קופון, זה כבר נכנס לאזור הרבה פחות נקי, גם מבחינת יושר וגם מבחינת כללי השירות שלהם.אני ג"כ קבלתי היום קופון 20% עד 96 ש"ח
התלוננתי שההזמנה שבצעתי לפני כשבוע לא מספיק מתקדמת.... הבוט נתן לי באופן מיידי...
(באמת רציתי שיזרזו, אין לי כרגע צורך בקופון...)
אולי אם לא מצליחים להוציא מהם קופון אפשר לעשות הזמנה של מוצר אחד קטן שיווקי ואז להתלונן שהשילוח איטי מידי...
סתם אני תוהה- כל הטריקים האלו לא גובלים בגזל?
עוד משהו- אלו שכותבים שאף פעם לא מצליחים לקבל מהם קופונים- ניסיתם לומר להם את זה? סתם מעניין..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים