- הוסף לסימניות
חבר שלי עשה בשלישי בבוקר שבוע שעבר, בשישי אחה"צ קיבל תשובה חיובית... (במאוחדת)יש כאלו שקיבלו אחרי כ"כ הרבה זמן תשובה חיובית או שזה קורה רק בתשובות השליליות???
חבר שלי עשה בשלישי בבוקר שבוע שעבר, בשישי אחה"צ קיבל תשובה חיובית... (במאוחדת)יש כאלו שקיבלו אחרי כ"כ הרבה זמן תשובה חיובית או שזה קורה רק בתשובות השליליות???
וקיבל תשובה?
עשינו בדיקה ביום שלישי בבוקר, ועד עכשיו אין תשובה!!
מה עושים??
שלילי או חיובי?עשיתי בדיקה ביום חמישי בבוקר, קיבלתי תשובה אתמול בשעות אחר הצהרים
(קבעתי תור לבדיקה ביום ראשון בלילה)
מי שעשה במאוחדת ביום שלישי כנראה שהבדיקות נעלמו
אני, וידוע לי על עוד בקופות שונות, עשינו בדיקה ביום שלישי, ועדיין אין תשובות.
כי כידוע במעבדות מכניסים קודם את הבדיקות שייצאו חיוביות, ורק אח"כ מתפנים לבדוק את אלו שייצאו שליליות...זה קורה בעיקר בתשובות החיוביות....
שלילי או חיובי?
מי אמר??????????????????מי שעשה במאוחדת ביום שלישי כנראה שהבדיקות נעלמו
אנחנו הלכנו למוקד מאוחדת ונדגמנו ביום שלישי בערב ועדיין אין תשובותאני במאוחדת . ומד"א באו לדגום אותנו בבית ביום שלישי בערב ועדיין לא הגיעו תשובות.
יש לי מה לדאוג שנעלמו הבדיקות?!
יש כאן מישהו שנדגם ע"י מד"א?
תוך כמה זמן קיבלתם תשובה?
תודה רבה על התשובה המהירה.אנחנו הלכנו למוקד מאוחדת ונדגמנו ביום שלישי בערב ועדיין אין תשובות
דרך מד"א זה בדרך כלל לוקח עוד יותר זמן כי העברת הבדיקות למאוחדת אורכת זמן
בכל אופן, דיברתי עכשיו עם מנהל הסניף של מאוחדת ליד הבית
הוא טוען שהבדיקות לא אבדו, אבל יש עומס מטורף שלא היה כמותו ולכן יש עיכוב
הוא העריך שהתשובות יגיעו במהלך הלילה גג מחר
דרך מד"א ייתכן ולא תצליחי לקבל לפני שבת![]()
לא נראה לי נכון, הבן שלי עשה ביום שלישי וקיבל הבוקר לקראת עשר בבוקר תשובה.גם אני חושבת ככה
זה הגיוני?
עדיין יכול לקרות?או ביקור זק"א בשבת בבוקר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים