קורונה מישהו עשה בדיקת קורונה ביומיים האחרונים במאוחדת

• הוסף לסימניות
וקיבל תשובה?
עשינו בדיקה ביום שלישי בבוקר, ועד עכשיו אין תשובה!!
מה עושים??

עשיתי בדיקה ביום חמישי בבוקר, קיבלתי תשובה אתמול בשעות אחר הצהרים
(קבעתי תור לבדיקה ביום ראשון בלילה)

• הוסף לסימניות
בעלי ואני עשינו אתמול בבוקר במאוחדת... בעלי קיבל תשובה אתמול ואני עדיין לא...

• הוסף לסימניות
אני, וידוע לי על עוד בקופות שונות, עשינו בדיקה ביום שלישי, ועדיין אין תשובות.

• הוסף לסימניות
מתעכב נורא,
ושמישהו בבקשה ידבר על התורים! מזעזע!
מדינת חלם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משרד הבריאות עדכן היום (חמישי) את תעדוף הקצאת בדיקות הקורונה לאוכלוסייה. לפי ההנחייה החדשה, לא ניתן יהיה לגשת ולבצע בדיקה ללא הפנייה. מתן ההפנייה יותנה בתסמינים, במגע עם חולה מאומת או בחזרה מחו"ל, למעט במקרים חריגים שהוגדרו במסמך.

בנוסף, המשרד מבהיר כי מעתה אין לבדוק אדם שמוגדר כמחלים, אלא אם קיים חשד קליני לתחלואה חוזרת בנגיף, ולאחר שיקול דעת פרטני. לפיכך, אדם שהחלים מקורונה ונחשף לחולה מאומת לא ייבדק לנגיף, אלא אם כן הוא פיתח סימפטומים למחלה.
עד כה, הבדיקות ניתנו באופן חופשי לכל מה שחפץ להיבדק. בימים האחרונים נרשמו עומסים כבדים במתחמי בדיקות הקורונה ברחבי הארץ. סך הכל בוצעו בשבוע האחרון 644,664 בדיקות, כשהשיא היה אתמול עם יותר מ-127 אלף דגימות ביום.

לפי המסמך המעודכן, כל חולה עם לפחות אחד מהתסמינים החדים של מחלת הקורונה כגון חום 38 ומעלה, שיעול, קושי בנשימה, כאב גרון, שינוי חוש טעם או ריח, חולשת שרירים וכל תסמין אחר שהופיע בצורה חדה, ומעלה חשד למחלה ויראלית יהיה זכאי להפנייה לבדיקה.

כמובן, שבשדיקות הקורונה במסגרת הכניסה לאיים הירוקים יבוטלו בשל תקנות הסגר שייכנס לתוקף הלילה בחצות. סיקורי אוכלוסייה כדוגמת דגימות בבתי אבות ומוסדות סיעודיים, עובדי הוראה, סיקורים במסגרת תוכנית אבות ואימהות וכדומה, יבוצעו לפי הוראות משרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
אני במאוחדת . ומד"א באו לדגום אותנו בבית ביום שלישי בערב ועדיין לא הגיעו תשובות.
יש לי מה לדאוג שנעלמו הבדיקות?!
יש כאן מישהו שנדגם ע"י מד"א?
תוך כמה זמן קיבלתם תשובה?

• הוסף לסימניות
אני במאוחדת . ומד"א באו לדגום אותנו בבית ביום שלישי בערב ועדיין לא הגיעו תשובות.
יש לי מה לדאוג שנעלמו הבדיקות?!
יש כאן מישהו שנדגם ע"י מד"א?
תוך כמה זמן קיבלתם תשובה?
אנחנו הלכנו למוקד מאוחדת ונדגמנו ביום שלישי בערב ועדיין אין תשובות
דרך מד"א זה בדרך כלל לוקח עוד יותר זמן כי העברת הבדיקות למאוחדת אורכת זמן
בכל אופן, דיברתי עכשיו עם מנהל הסניף של מאוחדת ליד הבית
הוא טוען שהבדיקות לא אבדו, אבל יש עומס מטורף שלא היה כמותו ולכן יש עיכוב
הוא העריך שהתשובות יגיעו במהלך הלילה גג מחר
דרך מד"א ייתכן ולא תצליחי לקבל לפני שבת:(

• הוסף לסימניות
אנחנו הלכנו למוקד מאוחדת ונדגמנו ביום שלישי בערב ועדיין אין תשובות
דרך מד"א זה בדרך כלל לוקח עוד יותר זמן כי העברת הבדיקות למאוחדת אורכת זמן
בכל אופן, דיברתי עכשיו עם מנהל הסניף של מאוחדת ליד הבית
הוא טוען שהבדיקות לא אבדו, אבל יש עומס מטורף שלא היה כמותו ולכן יש עיכוב
הוא העריך שהתשובות יגיעו במהלך הלילה גג מחר
דרך מד"א ייתכן ולא תצליחי לקבל לפני שבת:(
תודה רבה על התשובה המהירה.
נקווה לטוב, רק בריאות

• הוסף לסימניות
אני לצערי עשיתי כבר מספר רב של פעמים בדיקות, לרוב היה אחרי יום וקרה לי שחיכתי יומיים ורק אז היה תשובה,
פשוט הזוי....
הלחץ במאוחדת מטורף........
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת ככה
זה הגיוני?
לא נראה לי נכון, הבן שלי עשה ביום שלישי וקיבל הבוקר לקראת עשר בבוקר תשובה.
דיברתי עם המוקד מספר פעמים, והם אמרו לי שבמידה וקורה משהו לבדיקה, הם יוצרים קשר.
יש להם עומס נוראי על המעבדות, היות וכל מי שרוצה לצאת עכשיו מבידוד עושה שתי בדיקות, והם פשוט קורסים תחת העומס

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו כמה בדיקות השבוע במאוחדת רוב התשובות הגיעו למרחת וחלק קטן אחרי יומיים

• הוסף לסימניות
נבדקתי בשלישי בצהרים במתחם של מד"א
אני במאוחדת
עדיין מחכה לתוצאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה