לכאורה השלדה מתאימהיש לי אופניים של חברת chinstar זנב קשיח 18 הילוכים. עלה 650 שקל. מישהו יודע אם אפשר ליסוע בהן בשטח? על אבנים? על קוצים? ובכללי אשמח לפירוט כמה שאפשר. תודה רבה.
ממליץ בחום לקנות יד שניה ולבדוק אותם טוב לפני הקניהאיפה יש באזור המרכז חנות אופניים מומלצת?
מחפשת אופני שטח פשוטות במחיר של כמה מאות
אני לא כ"כ מבינה בזה, אני צריכה שמישהו ייעץ לי שלא יפילו אותי בפח..ממליץ בחום לקנות יד שניה ולבדוק אותם טוב לפני הקניה
אופנים זה דבר שגם ביד שניה יכול להיות מציעה ענקית חיסכון של אלפי שקלים ואין מנוע או חשמל וכאלה שצריך לחשוש ...
ביד שתיים מצאנו אופני הרים מעולות , וגם החברות של הטיולים מוכרות סחורה טובה
בהצלחה .
מה השמות שלהם? אני לא מכירההאלו שמזמינים לישיבות וכאלה , למסלולים של קבוצות
יש להם עשרות אופנים ומחדשים את המלאי כל הזמן ...
אני לא מכיר את החברות האלואיך אלה?
או![]()
אופניי הרים - Active 24
אופניי ACTIVE- "24 , שילדת אלומיניום, מעצורי דיסק, 21 הילוכי שימנו איזיפאייר במידה ואני לא זמין , בבקשה להשאיר הודעה ואחזורmarket.yad2.co.il
![]()
אופניים
אופניים איכותיות ונוחות מאוד מבית "מצמן את מרוץ", עם מערכת הילוכים של Shimano. כוללות כיסא חדש מעולה לנסיעות קצרות וארוכות. במצב טוב!market.yad2.co.il
נראות מצויינותוזה
![]()
אופני אלומניום giant
אופני giant דגם revle w מידה סמול. האופניים בקושי נרכבו, נמכרים עקב חוסר שימושmarket.yad2.co.il
לא עדיף שיכוך מלא? סליחה על החפירות..נראות מצויינות
אבל אני לא ערב
צריך לרכב עליהם כדי לדעת
הם לא שיכוך מלאלא עדיף שיכוך מלא? סליחה על החפירות..
נגיד אלה
או אלה![]()
אופניים של Alvas כחולות
המוצר כבר לא משומש מאפריל 2024 (משום שקניתי אופניים) , אופניים נהדרות , לא ראו תיקונים בכלל משום שלא היו צריכות לראות , עמידות מאוד . ונקנו בשנת 2021! ,גלגלי שטח/כביש/הרים , 21 הילוכים. מתאימים גם לנסיעה בעיר , האופניים מאוד כיפיות ומרגישות כמו לנסוע על ענן , הרכיבה בהם איכותית מאוד , המחיר...market.yad2.co.il
![]()
@ניק כמעט בלי ראש , בפעם הבאה תשים כסדההם לא שיכוך מלא
במפרט של שניהם כתוב שיכוך מלא,הם לא שיכוך מלא
מה זה ??@ניק כמעט בלי ראש , בפעם הבאה תשים כסדה
שיכוך מלא זה אומרבמפרט של שניהם כתוב שיכוך מלא,
זה לא באמת ככה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //