התייעצות מישהו פה מבין באופניים?

• הוסף לסימניות
יש לי אופניים של חברת chinstar זנב קשיח 18 הילוכים. עלה 650 שקל. מישהו יודע אם אפשר ליסוע בהן בשטח? על אבנים? על קוצים? ובכללי אשמח לפירוט כמה שאפשר. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש לי אופניים של חברת chinstar זנב קשיח 18 הילוכים. עלה 650 שקל. מישהו יודע אם אפשר ליסוע בהן בשטח? על אבנים? על קוצים? ובכללי אשמח לפירוט כמה שאפשר. תודה רבה.
לכאורה השלדה מתאימה
אבל אם הצמיגים עמידים לשטח את זה צריך להחליט בעל מקצוע
יש צמיגים שממש מיועדים לשטח והם רחבים יותר עם הרבה גבשושיות והם ללא פנימית

אפשר להוסיף במחיר לא יקר רצועת גומי שמונחת על הגלגל עצמו מבפנים והיא מגינה על הפנימית מלהנזק

הכי טוב שתלכו לחנות אופניים של "מיבינים" ותשאלו מה מומלץ להוסיף לשטח.

• הוסף לסימניות
איפה יש באזור המרכז חנות אופניים מומלצת?
מחפשת אופני שטח פשוטות במחיר של כמה מאות

• הוסף לסימניות
איפה יש באזור המרכז חנות אופניים מומלצת?
מחפשת אופני שטח פשוטות במחיר של כמה מאות
ממליץ בחום לקנות יד שניה ולבדוק אותם טוב לפני הקניה
אופנים זה דבר שגם ביד שניה יכול להיות מציעה ענקית חיסכון של אלפי שקלים ואין מנוע או חשמל וכאלה שצריך לחשוש ...
ביד שתיים מצאנו אופני הרים מעולות , וגם החברות של הטיולים מוכרות סחורה טובה
בהצלחה .

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום לקנות יד שניה ולבדוק אותם טוב לפני הקניה
אופנים זה דבר שגם ביד שניה יכול להיות מציעה ענקית חיסכון של אלפי שקלים ואין מנוע או חשמל וכאלה שצריך לחשוש ...
ביד שתיים מצאנו אופני הרים מעולות , וגם החברות של הטיולים מוכרות סחורה טובה
בהצלחה .
אני לא כ"כ מבינה בזה, אני צריכה שמישהו ייעץ לי שלא יפילו אותי בפח..
איזה חברות טיולים למשל?

• הוסף לסימניות
האלו שמזמינים לישיבות וכאלה , למסלולים של קבוצות
יש להם עשרות אופנים ומחדשים את המלאי כל הזמן ...

• הוסף לסימניות
חברות טובות: (אבל יקרות, ויש ביד 2 בזול יחסית למחיר של חדש)
GIAMT
MARIN
TRAK
SCOOT
ויש עוד הרבה, אם תרצה תכתוב שם ואני ינסה לעזור

• הוסף לסימניות
איך אלה?
או

• הוסף לסימניות
איך אלה?
או
אני לא מכיר את החברות האלו

• הוסף לסימניות
נראות מצויינות
אבל אני לא ערב
צריך לרכב עליהם כדי לדעת
לא עדיף שיכוך מלא? סליחה על החפירות..
נגיד אלה
או אלה

• הוסף לסימניות
לא עדיף שיכוך מלא? סליחה על החפירות..
נגיד אלה
או אלה
הם לא שיכוך מלא

• הוסף לסימניות
מה זה ??
במפרט של שניהם כתוב שיכוך מלא,
זה לא באמת ככה?
שיכוך מלא זה אומר
גם בולם זעזועים אחורי
לאופניים ששלחת אין בולם אחורי.
שיכוך מלא זה לא קריטי אבל יתרון , בלמי דיסק חשובים יותר .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה