דרוש מידע מישהו קיבל תשובות לגבי מעונות תשפ״ו?

• הוסף לסימניות
כל מי שברשימת המתנה,
תשגעו את מנהלת המעון , להתקשר פעמיים בשבוע- מעכשיו זה בידיים שלה ומי שהכי חופר, מתקבל בסוף,
אמרו לי את זה שנה שעברה, אבל הייתי מנומסת , התקשרתי פעם אחת וכמובן שאף אחד לא התקשר אלי מעצמו
3 ימים לפני תחילת הלימודים (עדיין לא היה לי גן לילד) התקשרה אלי חברה לברר על המעון ואמרה לי שהיא לא התקבלה ל2 המעונות שביקשה ואחרי הוועדות קבלה התקשרה כל יומיים למנהלת המעון (שלי, שאליו היא לא נרשמה כלל) ועכשיו היא קיבלה תשובה שיש לה מקום,
מייד התקשרתי למנהלת המעון וצעקתי עליה שלא הגיוני שאני ברשימת המתנה והיא התקבלה לפני... ופתאום נמצא מקום לשנינו

• הוסף לסימניות
בהמשך לפנייתך לוועדת קבלה לרישום למעון יום עבור XXXXXXX
למעון XXXXXXXX הינך נמצא בהמתנה למקום פנוי.
ככל שברצונך להגיש השגה, ניתן להגיש תוך 5 ימים מקבלת הודעה זו בקישור הבא:

תשובה סופית תשלח לאחר סיום הליך ההשגות.

מה פירוש "להגיש השגה"? מה אמורים לכתוב להם?
@P100PLUS
גם אני קיבלתי הודעה כזו אבל בטלפון
מה הקישור שאפשר דרכו להגיש השגה?

• הוסף לסימניות
אם כותבים לי 5 מקומות אחרונים אז מה זה אומר. ב2 המעונות . יש סיכוי?

• הוסף לסימניות

ישראל גפנר​

14:26
הורים יקרים, הודעה דחופה וקריאה לפעולה בנושא המעונות תשפ"ו

אנו מבקשים לעדכן אתכם במספר נושאים קריטיים הדורשים את תשומת ליבכם ופעולתכם המיידית. אנא קראו בעיון.

1. דחוף ביותר: ערעור על החלטות ועדות הקבלה - שימו לב למועדים!

הורים שקיבלו הודעה מוועדות הקבלה במעונות אלו על כך שילדם "דורדר" למקום נמוך ברשימת הקבלה, בטענה שהאב לומד (גם אם במקביל הוא עובד או משלב לימודים מוכרים) – חייבים לפעול באופן מיידי.
שימו לב: על פי הנהלים, ערעור ניתן להגיש עד 5 ימים מקבלת ההודעה. עבור חלק מההורים, המועד האחרון הוא יום ראשון הקרוב!
הבהרה חשובה:
סעיף זה רלוונטי אך ורק להורים שרשמו את ילדם למעון שיש בו ביקוש יתר (יותר נרשמים ממקומות פנויים), וההחלטה מי יתקבל נתונה בידי ועדת קבלה. במעונות שבהם אין ביקוש יתר, נושא הערעור על הקבלה אינו רלוונטי.

שלבי הפעולה הנדרשים:
  • א. הגשת ערר: היכנסו לקישור שקיבלתם בהודעת הדחייה והגישו ערר רשמי בדחיפות. אל תחמיצו את המועד.
  • ב. תוכן הערר - נקודות מומלצות:
    • לילד חדש במעון: ציינו במפורש כי מדובר באפליה לא חוקית. לא ייתכן שאב שעובד או לומד לימודים מוכרים, ובנוסף קובע עתים לתורה, יידחה מהמעון (ללא קשר לסוגיית הסבסוד).
    • לילד ממשיך במעון: הוסיפו לטיעון האפליה גם את עקרון טובת הילד. יש לטעון כי הוועדה התעלמה מחשיבות היציבות וההמשכיות של המסגרת החינוכית המוכרת והטובה עבור הילד.
  • ג. שליחת מסמכים אלינו: במקביל, אנא העבירו אלינו למייל את הודעת הדחייה שקיבלתם. מסמכים אלו חיוניים לנו כחומר ראיות בעתירה.

2. עדכון מהחזית המשפטית
אנו פועלים במלוא המרץ בשני מישורים משפטיים מקבילים:

• עתירה חדשה נגד ועדות הקבלה: בתחילת השבוע הקרוב בע"ה, נגיש עתירה חדשה ודחופה בבג"צ להקפאת החלטות ועדות הקבלה, בגין אפליית אבות הלומדים תורה.
  • העתירה בנושא הסבסוד (תשפ"ה): העתירה שהגשנו תלויה ועומדת בבית המשפט העליון. אנו ממתינים לתגובת המדינה שאמורה להתקבל עד סוף החודש. לאור האפשרות שהמדינה תבקש ארכה, בכוונתנו להגיש בימים הקרובים בקשה לזירוז והקדמת ההליך, בשילוב בקשה לצו ביניים להקפאת התקציבים עד להכרעה.

3. מבט קדימה: שנת הלימודים תשפ"ו

• התבחינים הרשמיים לשנת הלימודים תשפ"ו טרם פורסמו, ונעדכן אתכם מיד עם פרסומם.
  • הערכה ראשונית: נכון לעכשיו, לא צפוי שינוי מהותי. המשמעות היא שהטיעון המרכזי של המדינה נגדכם השנה ("לא משנים כללים באמצע שנה") יאבד מתוקפו, מה שעשוי להקל על קבלת הזכאות להורים המשלבים עבודה או לימודים מוכרים.

4. כוחנו באחדותנו: קריאה לסיוע והבהרה

• הפצת המידע: אם ידוע לכם על הורים נוספים שקיבלו הודעת דחייה ואינם מודעים למידע זה, אנא העבירו להם את ההודעה בדחיפות כדי שלא יחמיצו את מועד הערעור.
  • הצטרפות לעצומה: אנא המשיכו להפיץ את העצומה למכריכם. כל חתימה נוספת מחזקת את מעמדנו ומסייעת להפעיל לחץ חיובי על השר וצוותו. אנו מאמינים ובטוחים שכוונתם טובה, ותמיכתכם תסייע לנו להבטיח שיעשו את המירב עבורנו. המאמץ הקטן של כל אחד משפיע.
להלן הקישור: https://www.atzuma.co.il/truthforchildren נפתח גם בתקשורת מסוננת.
  • תפילותיכם: הצלחתנו בעבר ובעתיד תלויה בסייעתא דשמיא. אנא המשיכו להתפלל להצלחת המהלכים החשובים.
  • הבהרה: כלל המסרים וההערכות מטעם הארגון נמסרים כשירות לציבור, אך הם בגדר הערכה בלבד ואין בהם משום לקיחת אחריות משפטית.

נמשיך לעדכן אתכם בכל התפתחות.
בברכה ובתקווה להצלחה,
ארגון "אמת ליעקב"

• הוסף לסימניות
הכוונה שכל עוד כל אלה שהתקבלו עדיין לא נרשמו אצל המנהלת, אז אתה עדיין תאורתית ''ממתין'' להם כי אם אתה מקום 41 וכולם בסוף לא ירשמו - יגיעו אליך, אז ''טרם התקבלה החלטה'' סופית בדבר קבלתך למעון.
החלטה סופית תהיה כאשר ירשמו בפועל אלה שקודמים לך

לגבי החייבי גיוס, המצב כיום שהם נדחו גם מועדת הקבלה ,ככה שאלה שהתקבלו הם לא כאלה...

מי שחייב גיוס ויש לו עסק או תלושים התייחסו אליו רגיל בוועדת קבלה, כך שהרבה חייבי גיוס קיבלו תשובה חיובית ואני בתוכם
בעלי מחויב גיוס ועברתי את הועדת קבלה במעון
וכן גם חברותי

• הוסף לסימניות
מתי הדרגות נפתחות?

• הוסף לסימניות
יש למי מכם את סדר העדיפויות העדכני לוועדת קבלה?
תודה

• הוסף לסימניות
בעלי בצבא, וקיבלתי תשובה שלילית לשתי המעונות
איך אני יכולה לערער כשלא נהירה לי סיבת הדחיה?
רק ענו בלקוניות איומה- שלילית

• הוסף לסימניות
האם יש עוד מישהז שנתקל כשמנסה לערער בתשובה זו:לא נמצאו בקשות מתאימות להגשת השגה .

קבצים מצורפים

• Inkedלא נמצאו בקשות_LI.jpg
    Inkedלא נמצאו בקשות_LI.jpg
    KB 97.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
האם יש עוד מישהז שנתקל כשמנסה לערער בתשובה זו:לא נמצאו בקשות מתאימות להגשת השגה
זה בגלל שזה קישור לא אישי שלכם אלה שנשלח לנישהו אחר
גם אני באותו בעיה, לא קיבלתי מייל רק תשובה באזור האישי ואין לי קישור אישי שנשלח אלי שאפשר לערער

• הוסף לסימניות
זה בגלל שזה קישור לא אישי שלכם אלה שנשלח לנישהו אחר
גם אני באותו בעיה, לא קיבלתי מייל רק תשובה באזור האישי ואין לי קישור אישי שנשלח אלי שאפשר לערער
תודה. ואל תשכחו לעדכן פה אם וכאשר תצליחו להתקדם במשהו ..בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה