- הוסף לסימניות
אני קיבלתי תשובה על ההשגה, כדאי לבקשקיבלת תשובה על ההשגה?
יש לי תחושה שמה שהם הגישו לא שווה כלום..
אני קיבלתי תשובה על ההשגה, כדאי לבקשקיבלת תשובה על ההשגה?
יש לי תחושה שמה שהם הגישו לא שווה כלום..
גם אני קבלתיאני קיבלתי תשובה על ההשגה, כדאי לבקש
אני קיבלתי תשובה על ההשגה, כדאי לבקש
תודה, קיבלתם למייל?גם אני קבלתי
אני קיבלתי לינק והגשתי וכתבו לי למייל:תודה, קיבלתם למייל?
לא קיבלתי למייל כלום, ובצאט הנציג אמר שאחכה עד סוף החודש.. מוזר קצת
זה השגות שהגישו עבורכם בתמ"ת או שקיבלתם לינק והגשתם?
אני שלחתי מייל למבקר המדינה שאין לי אפשרות להגיש ערעור וכתבתי כמה מילים מה ההשגה שלי ואחרי כמה ימים קיבלתי מייל שההשגה התקבלהתודה, קיבלתם למייל?
לא קיבלתי למייל כלום, ובצאט הנציג אמר שאחכה עד סוף החודש.. מוזר קצת
זה השגות שהגישו עבורכם בתמ"ת או שקיבלתם לינק והגשתם?
לא הבנתי את השאלה, לא התבלבלת עם הא' וב'?@זכויותינו וכל מי שמבין בזה
כרגע הבת שלי רשומה במעון א'
אני רוצה לרשום אותה למעון ב' בעדיפות ראשונה
האם במידה והיא לא תתקבל למעון א' תישאר לי הזכאות למעון ב' כילד ממשיך??
לפי הידוע לי כן@זכויותינו וכל מי שמבין בזה
כרגע הבת שלי רשומה במעון א'
אני רוצה לרשום אותה למעון ב' בעדיפות ראשונה
האם במידה והיא לא תתקבל למעון א' תישאר לי הזכאות למעון ב' כילד ממשיך??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: פעמיים ו-איש בן פרצי2 //