כיריים מישהו קנה לאחרונה כיריים גז זכוכית?

• הוסף לסימניות
יש לי של מידאה.
יפה ומתנקה מעולה

• הוסף לסימניות
5 להבות של בוש, מעולה! יקר סביבות 2,300

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת מזה זכוכית דקה ומזה עבה?
להסתכל בדגם אחר ולהשוות
רק חשוב לי שגם מתחת לחרצובה לא יהיה בור שיהיה קל לנקות
הבנתי שיש דגמים שאין בור(מאיפה שהגז יוצא)
זה רק בדגמים יקרים
אבל יש בהרבה דגמים רגילים הגבהה סביב הבור שיוצא ממנו הגז כך שלא נכנס לתוכו ליכלוך

• הוסף לסימניות
איך יודעים אם יש את ההגבהה?
רואים כמו כיפה
לדוגמה
A018281_11072022120048.jpg

• הוסף לסימניות
לנו יש כזה כבר 3 שנים
מאד מרוצה!!! מתנקה בקלות נראה טוב

• הוסף לסימניות
כל השטח של החרצובות מוגבה מעט
אולי אנחנו מדברות על 2 דברים
אני מדברת על אם מרימים את חרצובות (העיגולים שיוצא מהם האש ) אז בדרך כלל יש בור
שמאיפה שהגז יוצא ושם קשה לנקות אז יש דגמים שזה בלי בור ומתנקה בקלות...
מקווה שהובנתי.;)

• הוסף לסימניות
אולי אנחנו מדברות על 2 דברים
אני מדברת על אם מרימים את חרצובות (העיגולים שיוצא מהם האש ) אז בדרך כלל יש בור
שמאיפה שהגז יוצא ושם קשה לנקות אז יש דגמים שזה בלי בור ומתנקה בקלות...
מקווה שהובנתי.;)
זהו שלדעתי לא מוכרחים דווקא דגם ללא בור
גם בדגמים הפשוטים שיש בור, אם יש הגבהה סביב הבור לא נכנס לכלוך
כך שאפשר לקנות דגם פשוט בחצי מחיר ואפי' פחות

• הוסף לסימניות
גם לי יש מידאה כבר כמה שנים. מתנקה מהממם.
מה שחשוב זה שהבסיס של החצובות יהיה מנירוסטה שמתנקה גם בקלות, ולא מאמייל שזה צרה צרורה לנקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה