בקשה מישהי הקליטה את ההרצאות שהיו היום בערב של ת"ת 'דרכי איש'?

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל!

תודה רבה וחנוכה שמח :)

• הוסף לסימניות
אני מאד אשמח לקבל את ההקלטות או הסרטות!
הוזמנתי לערב אך לצערי לא הקלטתי.
הרב חיים ולדר נתן הרצאה מדהימה ביותר שאני חייבת שיהיה לי את זה.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אולי יש לכן הסרטות של הרצאות של הרב חיים ולדר?
אשמח שתעלו לכאן.

• הוסף לסימניות
תודה!
האתר הזה מוכר לי.
אני בכל זאת אשמח אם יש כאן למישהי את ההרצאה של אתמול או הסרטה.
לתועלתי האישית וגם כמובן לתועלתכם.
עדיין מחכה... ישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

באתר הזה יש יותר מ-1000 סיפורים של דוד החקיין להורדה, אבל חסרים לי כמה שאני לא מוצא
---
הבית המכושף
שאול במרתף
קורי עקביש
איש העצמות
---
ואם מישהו מכיר שני סיפורים שאני מחפש ששכחתי את השם שלהם,
1 - סיפור על ילד שמצא שריד של בית כנסת, וארכיאולוגים חפרו ומצאו בית כנסת עתיק, וגילו שם רוחות וכו'.
2 - סיפור על ילדים שהיו במדבר ונתקעו ואז היה איזה זקן שעזר להם וכשהיה אור הוא היה שמח וכשהיה חושך הוא נהיה עליהם אכזרי, והם כיוונו אליו פנס ונגמרה הבטרייה בסוף וכו'
--
(אם אפשר לא באיכות טלפון)
אשמח אם תעלו לפה את הסיפורים ותעלו את השמות של הסיפורים (או את הסיפורים עצמם)
תודה רבה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה