דרוש מידע מישהי יודעת איפה אפשר להשיג בגד בסגנון הזה?

• הוסף לסימניות
1592496218504.png

לילד בן כשנתיים, אולי מבד יותר מבריק כמו סאטן וכו'.

מישהי ניתקלה?

• הוסף לסימניות
זה סיגנון חוצניקי יותר קשה למצוא דברים כאלה בישראל
למיטב ידיעתי

• הוסף לסימניות
אולי אצל רבינוביץ בבני ברק

• הוסף לסימניות
דוליבול, קידס מוד בבני ברק
לא חושבת שיש להם גרסאות של הבגד הזה בסאטן (ל"ע הסאטן הוא בכיוון די נוצרי של בגד הטבלה).
לא חושבת שיש כזה ססגנון עם כובע תואם שמתאים לגיל שנתיים בדכ יש להם כאלא דברים לתינוקות ממש אבל אולי יתמזל מזלך וכן יהיה שם

• הוסף לסימניות
לא צריכה את הכובע התואם
אבל כן מחפשת אוברול קלאסי ונסיכי כזה, מאוד חגיגי,
וכן, אוהבת עוד את ה"תינוקי" :)

• הוסף לסימניות
תנסי בקיוטי פיי,
בני ברק
רבי עקיבא מול חזו"א (בבניין של בנים)

• הוסף לסימניות
אם את מגיעה לי-ם בליטל פרינסס -רב שפע יהיה כזה סגנון

• הוסף לסימניות
וכדי שלא תתבלבלי מרוב היצע קרוב ל 80% מהסחורה של החנויות שלעיל - זהה.
כולן מייבאות בעיקר פירמות אירופאיות.

• הוסף לסימניות
כן את יכולה למצוא כזה דבר יש חנות אחת ברבי עקיבא אני יכולה לבדוק לך את השם שברח לי מהראש עכשיו אבל כל בגד שם סביבות ה300 שח תחשבי אם גה הכיוון שלך
סגנון בגד שכזה בהחלט יש בזייסע קינדרלך עונה קודמת קניתי ממש סגנון שכזה לקטנה שלי ממש דובשני

• הוסף לסימניות
הייתי בקידס מוד, ליטל פרינסס, קיוטי פאי וקיבלתי קטלוג מדוליבול.
דברים מקסימים, לא בסגנון הזה.

ובעצם, אולי תוכלו לפתוח לי את הראש,
מה הלבשתם לבנים בני 1.5 - 2 לחתונה?

• הוסף לסימניות
יש לך אולי מספר שלהם?
או אפילו עדיף, קטלוג?
תנסי לשאול את @וורובל
אני חושבת שהמחירים שלהם נוחים ביחס לשאר
כן את יכולה למצוא כזה דבר יש חנות אחת ברבי עקיבא אני יכולה לבדוק לך את השם שברח לי מהראש עכשיו אבל כל בגד שם סביבות ה300 שח תחשבי אם גה הכיוון שלך
סגנון בגד שכזה בהחלט יש בזייסע קינדרלך עונה קודמת קניתי ממש סגנון שכזה לקטנה שלי ממש דובשני
לוסו, באמת בדיוק הסגנון

• הוסף לסימניות
כן זה השם בדיוק "לוסו"
וואו תודה שברתי את הראש ולא הצלחתי להזכר בשם

• הוסף לסימניות
נכון בלוסו ראיתי משהו כזה
זה הסגנון

• הוסף לסימניות
אולי תצאי במכירה
Peekaboo
בתנובה
(יש לי מייל שלהם אם את צריכה)

• הוסף לסימניות
תבדקי בנקסט יש משהו בסגנון אך לא מסאטן
בגד אלגנטי מבד סאטן זה בדר"כ מהשכרה או שתופרים לבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה